Thiago, el nen de 10 anys que ha viatjat a Barcelona per combatre el síndrome de Mowat Wilson

Thiago, el nen amb una malaltia rara que ha viatjat a Barcelona per curar-se

El menut, de 10 anys, fa més de dos mesos que està ingressat a Barcelona i els seus pares demanen ajuda a través de la pàgina GoFundMe

«La nostra vida mai ha estat fàcil però hem après a viure així. En Thiago ha estat ingressat una vuitantena de vegades sense exagerar, podríem escriure un llibre amb tot el què hem viscut». Així comença el relat de la família d’en Thiago, un nen de només 10 anys que ha viatjat a Barcelona per combatre  el síndrome de Mowat Wilson.

Els seus pares, que expliquen que el menut està ingressat en un hospital de la ciutat comtal des de fa uns dos mesos, demanen ajuda econòmica a través de la pàgina GoFundMe. Fins el moment,  la família ja ha acumulat 1.790 euros dels 3.000 que diuen necessitar per a poder ajudar al tractament d’en Thiago.

«No sabem quant durarà aquesta situació»

Els pares del menor, que asseguren que en  Thiago està actualment a l’UCI, sedat i amb respiració assistida, expliquen que «no sabem quant durarà aquesta situació» i confessen que la situació «se’ns ha escapat de les mans». Per això mateix, demanen ajuda «a qui coneixem i a qui no» per mirar d’ajudar al menor ingressat a Barcelona.

La situació del menor, si més no, és d’allò més complicada si tenim en compte el relat que en fan els pares:  «En Thiago no parla, té una motricitat feble, un retard mental gran, té una connexió interventricular en el seu cor, té desnutrició i no reté els líquids».

També et pot interessar...