Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Móra d'Ebre.

Cau un premi de loteria d'un milió d'euros en un poble català de 5.500 habitants

Ahir mateix un altre premi d'un milió d'euros, en aquest cas de l'Euromillones, ja va caure a Lloret de Mar

Una nova història d'aquelles per fregar-se els ulls. Un veí de Móra d'Ebre ha estat agraciat amb un premi d'un milió d'euros d'El Joker de La Primitiva. La butlleta encertant ha estat venuda a l'Administració de Loteries 2 de la localitat de la Ribera d'Ebre

De primera categoria —amb sis encerts— hi ha hagut una butlleta guanyadora i venuda també a Catalunya. En aquest cas, a Santa Coloma de Gramanet. L'afortunat ha guanyat 10.000 euros. 

Cal destacar que ahir mateix, dijous 9 de febrer, ja va caure un altre milió d'euros, també de loteria, en una altra ciutat catalana. En aquest cas, un premi d'El Millón de l'Eurmillones va caure a Lloret de Mar.

L'afortunat va segellar la butlleta premiada en el sorteig a l'Administració Número 1 de Lloret de Mar, situada a la plaça de Germans Maristes. El codi especial d'aquest El Millón va ser el MHT33160. 

La loteria i les seves històries inimaginables 

Des d'un bar, a Esplugues de Llobregat, que reparteix tres milions d'euros de la Loteria Nacional entre els clients, a un premi, també de loteria nacional, que va tocar a un immigrant que havia arribat amb pastera feia pocs anys a Olot. 

Era la història de l'Ibrahim Cante. «És el primer cop que compro loteria, vaig arribar el 2017 amb pastera», deia aleshores. Amb la sorpresa, assegurava que encara no sabia a què destinaria els 125.000 euros del premi, però assegurava que li agradaria impulsar la seva carrera com a músic.

Cante és a Catalunya des del 2017, després d'un llarg camí travessant diversos països d'Àfrica i el mar Mediterrani amb pastera per accedir a Europa. Aquell dia, no podia contenir l'emoció barrejada amb la sorpresa de rebre un premi que no esperava.

Aquell mateix dia, un veí de Sabadell que treballa a l'obra va guanyar un premi de 400.000 euros. «Tinc família aquí, ho celebrarem», va dir. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA totes les notícies del TEMPS de Catalunya al WhatsApp!