Imatge d'un primer pla de Tomàs Molina de TV3

Tomàs Molina causa impacte amb la confessió més íntima sobre el seu matrimoni

Tomàs Molina ha revelat els secrets més íntims del seu matrimoni amb Maria Antònia

Tomàs Molina, ha sorprès com mai en una entrevista pel Diari Ara. El meteoròleg per excel·lència de TV3, s'ha obert en canal parlant del seu matrimoni amb Maria Antònia. El que ha cridat més l'atenció, entre altres declaracions, ha estat com l'home del temps i la seva actual dona es van conèixer.

Tal com relata el mateix protagonista al mitjà esmentat anteriorment, la primera trobada amb Maria Antònia no va anar del tot bé. I és que en Tomàs va fer-li una broma relacionada amb la seva vestimenta que no va agradar massa a la dona. «Li vaig caure molt malament», confessa Molina. 

«Ella portava unes mitges vermelles, un jersei de llana vermella i una bufanda vermella i jo vaig etzibar-li: "T'ha costat combinar-ho, eh"». Després d'aquest desafortunat comentari per intentar trencar el gel, sembla que Maria Antònia el va perdonar, ja que va decidir tornar a quedar amb Molina.

 

La parella es va conèixer a missa

La parella es va conèixer a missa. I no només això. Si no que el meteoròleg es va declarar un 24 de desembre a la sortida de la missa del gall. Per fer-ho, va regalar-li un collaret d'or amb una polsera a joc i van anar a prendre alguna cosa. «Et faig un regal de Nadal perquè m'agrades», va dir Tomàs Molina

Tot i això, ell mateix confessa que no és gaire romàntic. «Sempre hem sigut molt planificadors. Vam decidir quan ens casaríem, quan tindríem fills i quan compraríem una casa. No soc gaire romàntic, jo. El primer que vaig fer va ser obrir-me un compte d'estalvi», revela. L'any 1991 es van casar. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

«Em vull morir abans que ella»

Al llarg de l'entrevista pel Diari Ara, es pot palpar el gran amor que Tomàs Molina sent per la seva dona. De fet, el seu amor per Maria Antònia el compara amb la fe. «La fe és un sentiment que no té res a veure amb la raó ni té explicació», comença dient Tomàs Molina. 

«Si em preguntessin si la meva dona és la més simpàtica o la més guapa del món, no et podria dir que sí, però, en canvi, farà 40 anys que estem junts i jo torno a casa content cada dia. Ara això no es porta gaire, però nosaltres tenim un compromís l'un amb l'altre», sentència. 

A més, abans de concloure l'entrevista, Tomàs Molina ha revelat la declaració més gran d'amor que hi pot haver entre dues persones que s'estimen i que fa moltíssims anys que estan l'un al costat de l'altre: «Jo dic que em vull morir abans que ella i ella diu que es vol morir abans que jo». Preciós.