IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tomàs Molina ensenya galetes amb la seva cara i els seus seguidors embogeixen

Són uns dolços de Nadal personalitzats amb la cara del presentador del temps de TV3

El presentador del temps a TV3, Tomàs Molina
El presentador del temps a TV3, Tomàs Molina | CCMA

Ara sí que sí, tenim el Nadal a sobre i són molts els que ja han comprat els tradicionals dolços que omplen gairebé totes les cases durant aquestes festes. Els torrons, les neules, els polvorons... no poden faltar a les taules. Però, sens dubte, ha estat ara quan hem pogut descobrir un dels dolços més originals: galetes de Nadal amb la cara de Tomàs Molina.

Evidentment, no és un dolç tradicional, però ha tingut un gran èxit en molt poc temps, almenys entre els seguidors del presentador de TV3. No són unes galetes que es comercialitzin, tot s’ha de dir, però Tomàs Molina ha creat tendència amb aquestes pastetes personalitzades en les quals se’l pot veure a ell en primer pla.

Els seguidors de Tomàs Molina, estusiasmats amb les galetes

Ha estat el mateix Molina qui ha publicat una imatge on es poden veure les galetes, ben embolicades, posades a una safata i decorades amb llaços de paper. Com es pot veure, a més, hi ha diferents models. Les galetes han cridat molt l’atenció dels seguidors de l’home del temps de TV3 que no han dubtat a demanar-les per reis o a preguntar on es podrien comprar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Us venen de gust? #galetesdenadal #neverenough

Una publicación compartida de Tomas Molina (@tomasmolinab) el

Altres persones han aprofitat també per dedicar alguna floreta al presentador: «Estàs més bo que el pa», «Abans de les galetes em menjava la teva foto que deu ser més saborosa» o «L'equivalent del pa de missa de la religió del Déu Molina» són alguns dels comentaris que han deixat.

Tomàs Molina ha publicat també al seu Instagram Stories imatges de com són i com es mengen aquestes peculiars i personals galetes. Així podem veure com la seva cara va desapareixent poc a poc de la galeta tot i que, això sí, sense perdre el seu somriure.

Les galetes de Tomàs Molina
Les galetes de Tomàs Molina | Instagram

 

Les galetes de Tomàs Molina
Les galetes de Tomàs Molina | Instagram

 


Comentaris

envia el comentari