Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Tomàs Molina al seu Instagram.

Tomàs Molina reapareix i avisa sobre què passarà a partir d'avui: «Comença el canvi»

El meteoròleg de TV3 ha alertat sobre un canvi de temps en els pròxims dies

Sembla que el temps es comença a normalitzar. L'entrada al mes de febrer farà que les temperatures comencin a enfilar-se cap amunt superant, en un parell de graus, la temperatura que tocaria per a l'època de l'any. En una aparició d'en Tomàs Molina a un programa de TV3 ha donat més detalls.

Els mapes indiquen que, després de gairebé dues setmanes amb un ambient gèlid i fred, les coses començaran a canviar i estabilitzar-se. Així i tot, el canvi no serà d'avui per demà, les matinades continuaran a ser gèlides i en part del territori la mínima se situarà per sota dels zero graus. 

Les temperatures aniran augmentant dia a dia

Tomàs Molina, el meteoròleg per estrella de la televisió pública catalana ha aparegut al magazín de tarda, 'Planta Baixa'. En aquest ha mantingut una petita conversa amb la conductora, l'Agnès Marquès i ha donat unes pinzellades del temps que es preveu pels pròxims dies.

«Avui és el dia que comença el canvi», anunciava en la seva aparició el meteoròleg barcelonès. Després de dues setmanes amb temperatures per sota del que tocaria, arriba un augment en els termòmetres que s'agrairà. S'espera un canvi lent i que durarà gairebé una setmana.

«Al llarg d'aquests dies que venen la temperatura anirà pujant un parell de graus respecte al dia anterior. Farà un fred normal pel mes de febrer», ha confirmat el meteoròleg. Si bé encara no es pot confirmar el temps que farà per a les pròximes setmanes, el que tot indica és que les temperatures pujaran entre sis i vuit graus.

La pluja, l'únic fenomen que està desaparegut

De la mateixa manera que aquest augment de la temperatura pot considerar-se bona notícia, per aquelles persones més fredoliques, el que Catalunya necessita, i molt és un altre fenomen meteorològic.

«Ara faltaria que plogués que de moment no es veuen precipitacions fins d'aquí a un parell de setmanes», assegurava Molina a la presentadora i els tertulians del programa. En el que portem d'hivern a dures penes ha plogut més de deu dies, exceptuant el Pirineu, on han estat diverses les nevades que han caigut. La pluja en aquests mesos d'hivern és fonamental perquè, quan arribi la calor, pantans, embassament, rius i llacs comptin amb l'aigua suficient per a tot l'estiu.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp