Tomàs Molina

Tomàs Molina i Bartomeu: la foto més inesperada en el pitjor moment del Barça

El presentador d’El Temps de TV3 ha generat molta diversitat de comentaris amb la seva última fotografia

Tomàs Molina també es podria considerar un 'influencer' a les xarxes, sobretot a Instagram. Amb una fotografia pot revolucionar les més de 70.000 persones que el segueixen, i encara més si promet que seguirà a tres dels afortunats que aconsegueixin comentar primer.

Tot va començar quan el presentador d''El Temps' de TV3  va pujar una història al seu compte d'aquesta xarxa. A la imatge es podia a veure a ell, somrient, al costat d'una persona a la qual li tapava el rostre amb una pregunta: «Qui és???». També anunciava que els tres primers que comentessin en aquesta foto quan ell la compartís es guanyarien el seu  'follow back', és a dir, els començaria a seguir.

Uns minuts després afirmava que «tots ho heu endevinat en 20 segons». Tot i això, va esperar les hores que havia promès per descobrir la sorpresa: el seu acompanyant era res menys que  Josep Maria Bartomeu, el president del FC Barcelona. Al seu peu de foto feia referència a l'endevinalla que havia compartit amb els seus seguidors: «Qui és aquest noi?»

Dures crítiques a Bartomeu: «Nobita dimissió!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who’s that boy?? #barça

Una publicación compartida de Tomas Molina (@tomasmolinab) el

Els comentaris no han tardat a arribar, en mig d'una baralla entre aquells que volien ser els primers a comentar i altres que només volien dir la seva sobre la presència de Bartomeu. Un que molt s'ha repetit sota aquesta fotografia és la comparació del president blaugrana amb Nobita, el personatge protagonista de la sèrie infantil 'Doraemon'. A més, sembla que la seva direcció no és molt ben benvinguda i la majoria criden a la seva dimissió.

Així, la majoria s'han pres literalment la pregunta sobre 'qui és aquest noi', i les respostes de ben segur no agradaran l'actual president culer: «El Nobita! Com ha crescut!», «Aquest és una persona menys capacitada que tu per presidir el Barça», «Dimissió! Laporta president»,«El pitjor president de la història del Barça. #NobitaDimissió», «Nobita  i Caillou», «Segur que series millor president que aquest sòmines», «Li has demanat la dimissió?». Alguns, fins i tot han preparat el seu propi 'complot' contra Bartomeu: «La primera foto que no li donarem 'like': Nobita, anem per tu». 

Per altra banda, aquells aliens a aquest 'challenge' de Molina  no entendran per què aquesta fotografia està plena de comentaris amb només una lletra. Això sí, va complir la seva promesa i el primer comentari va rebre el seu premi: el ‘follow back’ del reconegut periodista, presentador i escriptor Tomàs Molina.

També et pot interessar...