Primer pla del cantautor mallorquí Tomeu Penya

Tomeu Penya desmenteix la notícia de la seva mort: «Estic bé»

El perfil fake de Twitter @BlauMallorca havia informat de la mort del cantant | Ha estat ell mateix, Tomeu Penya, qui ho ha desmentit minuts després

Dantesca situació la que s'ha viscut aquest dilluns a primera hora. Un perfil de Twitter fals, amb el domini de @BlauMallorca, ha publicat a les 07.30h del matí que Tomeu Penya havia mort. Mitja hora després i amb diversa gent donant les seves condolences al cantautor mallorquí, ha estat el mateix Tomeu Penya qui ha desmentit la notícia de la seva mort amb un: «Estic bé». 

Ràpidament, el compte oficial de 'Produccions Blau', s'ha encarregat de desmentir la informació i d'assegurar que el compte que havia donat la notícia falsa de la mort de Tomeu Penya era un fake

Allau de respostes a Tomeu Penya

I és que just després de la notícia que assegurava que Tomeu Penya havia mort, eren molts els que ja s'acomiadaven de la seva figura a les xarxes socials. La sorpresa ha estat que, al punt de les 08.23h del matí, Tomeu Penya ha aparegut a Twitter amb el seu compte oficial per aclarir que era viu. Ho ha fet amb un "estic bé" i una emoticona del seu característic barret.

El tweet de Tomeu Penya ja compta amb una allau de retweets i comentaris. La millor notícia és la que ell mateix, Tomeu Penya, confirma. És viu i la notícia de la seva mort és rotundament falsa.