Imatge de Marc Ribas, presentador del 'Joc de Cartes', amb la concursant Anna Sas

Anna, la concursant de Joc de Cartes que va morir després de tancar el seu restaurant

És de les úniques concursants que ha aparegut en tres edicions del 'Joc de Cartes'

El 'Joc de Cartes' és un dels programes més cèlebres de TV3. La gent l'espera amb candeletes. No ho diem nosaltres, ho diuen les seves espectaculars audiències setmana rere setmana. És un programa que agrada i que enganxa. 

S'ho han guanyat a pols. Des de la seva estrena el 2017, el programa de Marc Ribas ha anat sumant moments i participacions memorables. Com la d'alguna de les seves concursants, que han enamorat l'audiència. Una d'aquestes concursants era l'Anna Sas, propietària del restaurant 'Les Voltes' de Tarragona, que va morir el març del 2022. 

La restauradora, que havia sortit fins en tres edicions del 'Joc de Cartes' (primer amb el seu restaurant 'Les Voltes', després donant suport al seu germà, també restaurador, amb l'espai 'Cal Mano', i finalment fent un 'cameo' en un programa que buscava el millor restaurant del barri tarragoní del Serrallo), havia tancat el seu restaurant el 22 d'agost del 2021.
 

Imatge de l'Anna Sas, propietària del restaurant 'Les Voltes', de Tarragona
Anna Sas és de les úniques concursants que ha aparegut en dos programes de 'Joc de Cartes' | Festes de Sant Roc de Tarragona

Anna Sas, una de les concursants més estimades

Anna Sas va participar a la primera temporada del programa. El seu estil, molt peculiar, va enganxar ràpidament l'audiència. De fet, li van posar el sobrenom de 'La gladiadora', ja que era de Tarragona, i li anava com a anell al dit.

Anys després, i en el retorn del programa de Marc Ribas a Tarragona, Anna Sas tornava a aparèixer a 'Joc de Cartes' amb el seu germà, Ramon Sas. Aleshores, tots dos presentaven 'Cal Mano', espai que va quedar l'últim en un programa que buscava el millor restaurant entre Reus i Tarragona.

Finalment, en un altre programa a Tarragona on Marc Ribas buscava el millor restaurant del barri de Serrallo, Anna Sas hi feia un petit 'cameo' a la introducció del programa. Convertint-se en l'única concursant que ha aparegut en fins a tres edicions diferents del 'Joc de Cartes'. 

El restaurant havia tancat un any abans

El 22 d'agost del 2021, en un context encara de pandèmia, el restaurant d'Anna Sas, 'Les Voltes', va anunciar que tancava definitivament. "Tanquem després de 38 anys de feina dura, d'alegries i de moments dolços", deien.

Desgraciadament, un any després, arribava la notícia més dura. Anna Sas moria el 28 de març del 2022. Va ser a les xarxes socials de les Festes de Sant Roc de Tarragona que es va anunciar la trista notícia.

"Lamentem comunicar-vos el traspàs de la nostra estimada Anna Sas, l'energètica veïna amb qui compartim tants bons records al barri i innombrables vetllades al restaurant 'Les Voltes'. Desitgem que la seva família i amics se sentin acompanyats en aquests moments tan difícils. Descansa en pau Anna!”, van dir.