Imatge de Toni Clapés en una fotografia promocional de Rac1

Rac1 i Toni Clapés confirmen la notícia més esperada: torna després de la malaltia

El 'Versió Rac1' està d'enhorabona

S'acaben les vacances i tot torna a la normalitat. Rac1, a partir del 4 de setembre, tornarà a tenir els seus tòtems. Els Basté, els Clapés i companyia. Amb la baixa sensible d'Albert Om, Rac1 afronta una nova temporada sense massa canvis i amb la principal novetat al Versió Rac1, que durarà cinc hores. 

Aquesta, però, no és l'única novetat del programa. Ja que destaca també el retorn de la periodista reusenca Montse Llusà, després d'haver-se recuperat del càncer que patia i que va fer que l'any passat no pogués ser la mà dreta de Toni Clapés

En la seva darrera hora, així mateix, Clapés també farà una aposta pels esports amb la incorporació dels periodistes Edgar Fornós i Maria Xinxó, excol·laboradora precisament de l'Islàndia d'Albert Om. 

Imatge de la periodista Montse Llussà, de Rac1, amb l'humorista Txabi Franquesa
Montse Llussà tornarà al Versió Rac1 | RAC1

Torna Montse Llusà

És, sense cap mena de dubte ni matís, la gran notícia d'aquesta nova temporada del Versió Rac1. Diagnosticada amb un càncer de mama fa un any, Llussà s'ha mantingut aquesta darrera temporada apartada dels micròfons. 

Ara, però, a la catalana li toca tornar després d'un procés dur i farragós. «Estic bé, no enganyo mai, quan dic que estic bé. Des del primer dia que em van diagnosticar, ho dic», explicava fa uns mesos la periodista en una entrevista a Rac1. 

«Ho he passat de la millor manera possible. No m'he deixat vèncer per mals pensaments», deia mentre sentenciava: «Estic extremadament agraïda de com de bé em porten, m'han cuidat molt». 

Ara, a Llussà li toca tornar, i a Rac1 se l'espera amb els braços oberts.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!