Toni Cant贸 aprofita l'incendi de l'Ebre per criticar l'independentisme

El pol铆tic de Cs espera que 芦els independentistes no s'ofenguin per la bandera que porten els militars禄 que ajuden en l'extinci贸 de l'incendi

 

 

L'incendi de la Ribera d'Ebre continua actiu i ha cremat un total de 6.500 hect脿rees. La jornada d'aquest divendres, intensa en els treballs d'extinci贸 de les flames, es preveu que sigui pitjor que la d'ahir, ja que 茅s un dels dies m茅s afectats per l'onada de calor. Es tracta del pitjor incendi des de fa 20 anys, ja que tot i que a hores d'ara est脿 perimetrat, es considera que t茅 suficient potencial per a cremar 20.000 hect脿rees.

 

La quantitat de persones que treballen en el control i l'extinci贸 del foc 茅s incommensurable: bombers, pagesos, ramaders, ve茂ns, i, fins i tot, l'ex猫rcit espanyol. L'actuaci贸 d'aquesta unitat ha afectat l'opini贸 p煤blica en les xarxes socials, sobretot Twitter, on, altra vegada, Toni Cant贸, sense p猫ls en la llengua, ha volgut donar la seva opini贸, altra vegada inoportuna. 芦Esperem que mentre aquests militars es juguen la vida lluitant contra el foc, els independentistes que els expulsen de les fires i exposicions no s'ofenguin per la bandera dels seus uniformes禄, ha exclamat el pol铆tic de Cs.

  

El tweet ha provocat nombroses reaccions, polaritzades, sovint divergents, d'altres similars. 芦Per貌 no s贸n gen猫ticament superiors i m茅s intel路ligents?禄, opina un usuari. Paral路lelament, molts s'han encarregat exhaustivament, i majorit脿riament, en recordar a Cant贸 que els catalans tamb茅 paguen l'ex猫rcit espanyol amb els seus impostos i que, per tant, tenen l'obligaci贸 d'acudir amb l'objectiu d'extingir l'incendi, no nom茅s per 猫tica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tamb茅 et pot interessar...