Toni Cantó aprofita l'incendi de l'Ebre per criticar l'independentisme

El polític de Cs espera que «els independentistes no s'ofenguin per la bandera que porten els militars» que ajuden en l'extinció de l'incendi

 

 

L'incendi de la Ribera d'Ebre continua actiu i ha cremat un total de 6.500 hectàrees. La jornada d'aquest divendres, intensa en els treballs d'extinció de les flames, es preveu que sigui pitjor que la d'ahir, ja que és un dels dies més afectats per l'onada de calor. Es tracta del pitjor incendi des de fa 20 anys, ja que tot i que a hores d'ara està perimetrat, es considera que té suficient potencial per a cremar 20.000 hectàrees.

 

La quantitat de persones que treballen en el control i l'extinció del foc és incommensurable: bombers, pagesos, ramaders, veïns, i, fins i tot, l'exèrcit espanyol. L'actuació d'aquesta unitat ha afectat l'opinió pública en les xarxes socials, sobretot Twitter, on, altra vegada, Toni Cantó, sense pèls en la llengua, ha volgut donar la seva opinió, altra vegada inoportuna. «Esperem que mentre aquests militars es juguen la vida lluitant contra el foc, els independentistes que els expulsen de les fires i exposicions no s'ofenguin per la bandera dels seus uniformes», ha exclamat el polític de Cs.

  

El tweet ha provocat nombroses reaccions, polaritzades, sovint divergents, d'altres similars. «Però no són genèticament superiors i més intel·ligents?», opina un usuari. Paral·lelament, molts s'han encarregat exhaustivament, i majoritàriament, en recordar a Cantó que els catalans també paguen l'exèrcit espanyol amb els seus impostos i que, per tant, tenen l'obligació d'acudir amb l'objectiu d'extingir l'incendi, no només per ètica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També et pot interessar...Comentaris
Patricia García Ventura
Para apagar incendios me basto yo sola gilipoyas. Si no lo apagan lo vas a tener tú encima inepto que es lo que eres
vicenç
este impresentable, además, es un ignorante (como ya ha demostrado en otras ocasiones). sin quitar mérito a la labor de los militares, los que se juegan el tipo son los bomberos, ya que la UME, principalmente, se dedican a coordinar las labores de ayuda y re-ubicación de los afectados por los incendios.
Nina
Toni tío ets patético.i asqueros,festo mirar,per dinners delires.. Sempre.Fas pene
Nina
Toni tío ets patético.i asqueros,festo mirar,per dinners delires.. Sempre.Fas pene

envia el comentari