Toni Clapés s'aparta temporalment de la ràdio «per motius personals»

El reconegut periodista s'hauria de sotmetre a una operació important

Toni Clapés
Toni Clapés s'aparta temporalment de la ràdio «per motius personals» | Toni Clapés

El periodista Toni Clapés va anunciar ahir a través de les xarxes socials que s'aparta una temporada dels micròfons de Rac1. En un missatge serè però tanmateix, emotiu, el timoner del programa 'Versió RAC1' anuncia que «durant uns dies» no sentirem la seva veu per la ràdio, assegurant que deixa els oients «en molt bones mans».

Fonts de Rac1 apuntarien que el reconegut periodista s'ha de sotmetre a una operació important, la qual el deixarà uns dies de baixa per tal de fer repòs. Cal tenir en compte que Clapés no surt en antena des del 17 de setembre, tot i que ja se l'ha vist actiu per xarxes socials. La seva darrera piulada va ser el 26 de setembre, per agrair a un oient que s'interessés pel seu estat de salut. Clapés, però, ha anat retuitejant diverses piulades des de llavors, de manera que no cal patir pel seu estat de salut.

De moment es desconeix quan tornarà en antena, però les mostres de suport que ha rebut demostren l'estima dels oients. Clapés és Premi Ondas de ràdio el 2014, Premi Nacional de Comunicació el 2013, i Premi Ràdio Associació el 2008.

Primer missatgesrpés de la baixa de Rac1

Just el 9 d'octubre, Toni Clapés ha enviat el seu primer missatge a les xarxes, on ha destacat que la recuperació serà més lenta del que es preveia. De fet, ja es parla de diversos mesos, de manera que és possible que no sigui fins a 2020 que poguem tornar a escoltar Toni Clapés als micròfons del seu programa. Aquestes han estat les paraules de Clapés, que ha fet servir la xarxa social Twitter per fer arribar el missatge a tots els seus seguidors, que no han parat de donar ànims i de compartir el missatge del conegut i estimat periodista:

🔴 T'interessa aquesta notícia? Ara pots rebre aquesta i moltes més gratis al teu mòbil fent clic aquí

Un dels periodistes més estimats

L'anunci ha agafat a contrapeu a bona part de l'audiència de ràdio del país, ja que 'Versió RAC1' és, en la seva franja horària, el programa més escoltat de Catalunya. Un programa d'humor i actualitat, hereu del 'Versió Original' de Catalunya Ràdio, que des del 2005 emet l'emissora del Grup Godó.

'Versió RAC1'i el seu èxit doncs, van estretament lligats a Toni Clapés, un dels periodistes més estimats per l'audiència del Principat, però també pels seus companys d'ofici, que juntament amb els oients han corregut a mostrar tot el seu suport a través de les xarxes.

També et pot interessar...


Comentaris
Isabel Güell
Tinc moltes ganes d tornar a escoltar la teva veu. Torna aviat mestre radiofònic jo t'estic esperant..T'anyoro

envia el comentari