Òscar Andreu ironitza amb les últimes declaracions del PSC sobre el referèndum

«No ha de ser la ciutadania qui dirimeixi una qüestió tan important», deia la portaveu del grup, Eva Granados

Òscar Andreu ha reaccionat a les paraules de la socialista amb el seu característic to sarcàstic | Cedida

Incendiàries últimes paraules de la portaveu socialista al Parlament de Catalunya, Eva Granados. «Un referèndum? Amb el PSOE no ho tindran. No ha de ser la ciutadania qui dirimeixi una qüestió tan important com l'autodeterminació», deia durant una entrevista al 'Catalunya Nit', espai de Catalunya Ràdio. Les crítiques han estat immediates.

Un dels qui ha retret les declaracions a Granados ha estat Òscar Andreu. L'humorista català, rei de la ironia al capdavant de 'La Competència' de RAC junt amb el seu company Òscar Dalmau, ha volgut assenyalar a Twitter qui havia de decidir sobre aquestes qüestions, si no és la ciutadania: «El rei, l'exèrcit, l'Ibex-35... I si no, 'haber ganao la guerra'», ha escrit, amb to sarcàstic.

Les declaracions també han ofès Puigdemont

No són pocs els qui han mostrat estupefacció i total desacord amb la socialista i Puigdemont tampoc se n'ha pogut estar. «No tenen vergonya?», ha escrit l'expresident al seu compte oficial de Twitter, afegint que «els socialistes, per una raó divina, sempre saben el que ens convé».

I l'entrevista de Laura Rosel a Eva Granados a Catalunya Ràdio continua donant joc. La portaveu socialista, en veure el tuit de Puigdemont criticant les seves paraules, responia l'expresident de la Generalitat amb contundència, refermant-se en la seva primera afirmació: «Ho vaig dir clar: la solució ha de venir dels polítics i no via referèndum».

També et pot interessar...


Comentaris
Victor
Aixo no va de Democracia, el tema es que encara som EL ROJOS, i al PSC, li tindria que caura la cara de vergonya, puc entendre que no vulguin la Republica Catala, pero que ens ataquin tan visceralment , no es de rebut

envia el comentari