El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, amb una mascareta del club a la inauguració institucional de Casa Seat

El suport de Freixa a Bartomeu en ple recompte de vots per a la moció

Ha demanat retirar el vot de censura a través de Twitter

Continua el procés de validació de les firmes dels socis del FC Barcelona per poder decidir a les urnes el vot de censura contra l'actual president del club, Josep Maria Bartomeu. Ahir dijous, se sumaven 7.000 firmes i en queden 9.521 per assolir les necessàries per tirar endavant la moció de censura. Ara per ara encara resten més de 12.000 firmes que estan pendents de verificar.

Davant aquestes xifres, Bartomeu s'estaria plantejant dimitir si s'aconsegueixen les firmes necessàries, segons avança 'La Vanguardia', tot i que la decisió no es prendrà fins a la pròxima reunió de la junta que se celebrarà el 12 o 13 d'octubre. En cas que Bartomeu decidís abandonar la presidència del club, l'actual directiva no esgotaria el seu mandat i s'avançarien les eleccions, previstes pel mes de març.

No obstant això, Toni Freixa, que el passat 24 de setembre anunciava la seva candidatura a les eleccions del pròxim 2021, ha demanat aquest divendres a través de Twitter retirar el vot de censura.

Freixa demana retirar el vot de censura

Després del resultat obtingut ahir al partit de Lliga on el conjunt blaugrana guanyava amb un 0-3 al Celta de Vigo, l'advocat felicitava els «homes de Ronald Koeman» pel seu «gran inici de lliga» tot assenyalant que la cosa «funciona».

Unes paraules que ha repetit aquest matí i ha matisat que amb el bon inici de temporada i amb les restriccions previstes per la pandèmia el que necessita el club és «estabilitat i no més trets al peu». És per això que insisteix a retirar el vot de censura tot i que ha afirmat que la gestió del Barça en els darrers anys i fins al 2-8 als quarts de final de la Champions contra el Bayern «és reprovable».