Tornar a veure el mar després de gairebé dos mesos ingressat a l'UCI amb la Covid-19

L'Hospital del Mar recupera les sortides terapèutiques i un dels primers pacients en sortir ha estat l'Isidre, ingressat per la Covid-19 des del 9 d'abril
Personal sanitari de l'Hospital del Mar de Barcelona acompanyen un pacient en una de les sortides terapèutiques
El procés de desescalada ha permès la recuperació de les sortides terapèutiques dels pacients de l'UCI. | Hospital del Mar

 

Un pacient de coronavirus de l'Hospital del Mar ha tornat a veure el mar després de gairebé dos mesos a l'UCI. Aquest fet ha estat possible gràcies al projecte HUCI, un tractament terapèutic que apliquen els professionals del centre sanitari barceloní per tal d'humanitzar les cures intensives. Els mesos de confinament havien paralitzat aquestes teràpies que s'han reprès fa pocs dies amb l'accés de Barcelona a la fase 1 del procés de desescalada.

 

 

Segons expliquen fonts de l'Hospital del Mar al diari 'El Periódico', aquesta teràpia és molt positiva pels pacients perquè «els hi permet recuperar el contacte amb la realitat i això beneficia la seva recuperació».

 

Isidre Correa, a l'UCI des del 14 d'abril

El pacient de Covid-19 que ha tornat a veure el mar després de gairebé dos mesos a l'UCI és Isidre Correa, hospitalitzat el centre sanitari barceloní des del 9 d'abril i traslladat a l'UCI cinc dies després, segons ha explicat 'El Periódico'. Acompanyat de la seva dona, l'Helena, ha pogut fer una sortida a la platja de la Barceloneta, durant la qual ha estat assistit per un ampli equip mèdic per vetllar per la seva seguretat.

 

L'Isidre rebrà l'alta de l'UCI pròximament, tot i que continuarà hospitalitzat per tal de continuar una llarga recuperació de la Covid-19. La seva dona, l'Helena, ha mostrat el seu «immens agraïment» al personal de l'Hospital del Mar a través de les xarxes socials, assegurant que «no els ho ha posat fàcil, però han guanyat!».


Comentaris

envia el comentari