Quim Torra en una roda de premsa a la Generalitat de Catalunya el 6 de febrer de 2020

Torra assegura que el Govern prioritzarà la restauració i l'hostaleria

El president de la Generalitat ha enviat un missatge d'ànim i esperança

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dissabte que el sector de la restauració  i de l'hostaleria serà un dels quals prioritzarà  l'administració catalana de manera que «les actuacions es facin d'una manera més ràpida i urgent», ha informat el Govern en un comunicat.

Durant la inauguració de l'edició d'aquest any de GastroPirineus, ha recordat que aquest sector és «un dels col·lectius especialment tocat» per la crisi  del coronavirus, i ha agraït el compromís del sector en la lluita  contra la pandèmia. Torra també ha indicat que el món de la restauració, i per extensió el del turisme, el comerç i la cultura preocupa  moltíssim a la Generalitat: «Tots els governs hauríem d'abocar el nostre esforç».

«La gastronomia  és un dels grans projectes de país i una de les millors imatges que podem oferir», ha assegurat el president de la Generalitat. Per una altra banda, ha assenyalat que durant el confinament les famílies i els més petits han volgut formar part d'aquest col·lectiu.

Missatge d'ànim al sector de la restauració i l'hostaleria

Torra ha coincidit durant la inauguració amb el cuiner Joan Roca, a qui ha traslladat «un missatge d'ànim i esperança, de força i de tirar endavant» destinat a tot el sector. La jornada comptarà amb la participació de 32 professionals de tota Catalunya  i d'Andorra.