Passatgers a l'interior de l'estació de metro de Santa Eulàlia de Barcelona

Tots els canvis en els horaris de Metro, Tram i Bus a Barcelona per la Mercè

Totes les activitats programades seran en horari diürn

La xarxa de transport públic de l'àrea de Barcelona variarà el seu servei amb motiu de les Festes de la Mercè 2020, tot i que amb un dispositiu més reduït a causa de les restriccions d'aforaments i horaris provocades per la Covid-19. Totes les activitats programades per la Mercè seran en horari diürn, entre les 11.00 hores i les 22.00 hores, per aquesta raó no es modificarà l'horari actual, i metro, Ferrocarrils de la Generalitat i Tram seguiran finalitzant el seu servei a mitjanit. Tampoc hi haurà modificacions amb motiu del Piromusical, ja que es realitzarà en un format descentralitzat, sense presència de públic.

Aquest dijous, dia de la Mercè, la xarxa de transport públic de l'àrea de Barcelona veurà modificada majoritàriament la seva oferta, responent a un dia festiu amb pocs actes públics convocats. Tanmateix, TMB ha previst un reforç de l'atenció al públic, la seguretat i la neteja durant determinades hores del dia en aquelles línies i estacions de la xarxa de metro més properes als escenaris dels actes programats per la festa.

Pel que fa a FGC realitzarà el mateix servei que un feiner del mes d'agost a les línies Barcelona – Vallès, mentre que mantindrà l'oferta de dia feiner a les línies Llobregat – Anoia. Renfe oferirà servei de dia festiu a totes les línies de rodalia de Barcelona, mentre que les línies regionals seguiran realitzant el mateix servei que un dia feiner.

En el cas de Tram, el Trambaix oferirà el mateix servei que un dissabte i el Trambesòs oferirà el servei de dia festiu. Les línies d'autobús de l'Àrea Metropolitana es veuran afectades en menor o major grau depenent de la línia. Pel que fa als serveis interurbans, amb caràcter general la major part dels serveis Exprés.cat mantenen la seva oferta de dia feiner amb algun petit ajust que es pot consultar a la web de cada operador.

Reforç de la línia 150 de bus a Montjuïc

Els dies 24, 25 i 26 de setembre es realitzaran al Castell de Montjuïc activitats del MAC Festival. Per tal de reforçar l'oferta de la línia que hi dona servei, la 150, TMB incrementarà el nombre de cotxes articulats per oferir un interval de pas d'uns cinc minuts, entre les 11'30 i les 21h.