L'empresa eDreams trasllada la seva seu de Luxemburg a Madrid tot i tenir a Barcelona la base operativa

El canvi es farà oficial en les properes setmanes

Taules d'oficina buides
Els accionistes també han aprovat la renovació del mandat del consell d'administració liderat per Thomas Vollmoeller  | Unsplash

Novetats a l'agència de viatges en línia eDreams Odigeo. Segons explica Metrópoli Abierta, els accionistes de la companyia han aprovat per unanimitat traslladar la seu de Luxemburg a Madrid, a l'oficina que ja té l'empresa al carrer López de Hoyos de la capital. El canvi de nacionalitat entrarà en vigor en les pròximes setmanes una vegada es publiqui al Registre Mercantil de la capital espanyola.

Un moviment un cert estrany perquè eDreams té la major part de la seva operativa a Barcelona. En canvi, ha decidit traslladar la seva seu a Madrid en lloc de la capital catalana. El canvi de seu va ser una proposta del consell d'administració per aconseguir eficiencies organitzatives i de despeses de l'empresa. 

D'altra banda, els accionistes també han aprovat la renovació del mandat del consell d'administració liderat per Thomas Vollmoeller, que seguirà al capdavant d'eDreams Odigeo per tres anys més. 

 

Els treballadors de Robert Bosch Castellet convoquen tres dies de vaga per evitar el tancament

El comitè d'empresa de Robert Bosch Castellet ha convocat tres dies de vaga de 24 hores com a protesta a la decisió de l'empresa a tancar la planta. El sindicat CCOO dona suport a la mobilització i exigeix a l'empresa que retiri l'expedient presentat. La primera jornada de vaga serà aquest pròxim divendres 25 de setembre, on es té previst fer una assemblea amb tots els treballadors per analitzar la situació.

La plantilla també farà vaga el dimarts, 29 de setembre, coincidint amb la reunió del període de consultes de l'expedient, i ha convocat una concentració davant l'Hotel Barceló Sants. Serà en aquest lloc on està previst que es faci, de 9.00 hores a 14.00 hores, la trobada.

Finalment, el tercer i darrer dia de vaga serà el dijous 1 d'octubre. En aquest dia està previst que hi hagi una reunió amb la mediació de l'Administració i també es realitzarà una concentració per part de tots els treballadors, de 10.00 hores a 14.00 hores, davant la seu del Departament de Treball.


Comentaris

envia el comentari