App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Brussel·les empitjora les previsions per Espanya: caiguda del PIB del 10,9% el 2020

Trens plens i sense respectar les distàncies de seguretat a Barcelona

Molts denuncien el perill que suposa aquesta situació

Imatge d'un tren de Rodalies de Renfe
Els trens de Rodalies s'omplen a vessar en el trajecte de Barcelona al Maresme | CatalunyaDiari

Amb l'arribada de l'estiu i la tornada a la 'nova normalitat' són moltes les persones les que han aprofitat per anar a la platja a refrescar-se aquests dies. Tant és així que les platges de la ciutat de Barcelona estan a vessar, i molts barcelonins han optat per desplaçar-se cap al Maresme per evitar aquestes aglomeracions a la sorra i gaudir d'una aigua més neta. 

Per fer-ho, la gran majoria escull l'opció de moure's amb tren, però la situació és tan alarmant que molts s'han vist amb l'obligació de denunciar-ho a les xarxes socials. 

Sense distància de seguretat

Les grans aglomeracions de passatgers a la línia R1 fan completament impossible mantenir les distàncies de seguretat entre uns i altres. Ningú respecta el distanciament ni dins del tren ni fora d'aquest, on hi ha uns adhesius a terra que marquen la separació entre els passatgers però que tothom ignora. El que sí que vigilen els guàrdies de seguretat és que tothom porti la mascareta posada. Si es detecten algunes persones que no la duen, se'ls adverteix que ho han de fer, i aquells que no en tinguin, són expulsats directament de l'estació. 

Molts usuaris de Rodalies afirmen que se senten incòmodes dins de les instal·lacions, i demanen que hi hagi gel desinfectant a l'abast dels usuaris. A més a més, conviden a reflexionar a l'empresa sobre la situació d'aquests últims dies, i plantegen fins i tot que ampliïn l'afluència de trens, també en els dies laborables, per evitar aquestes aglomeracions. 


Comentaris

envia el comentari