IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

Troba 40.000 euros en efectiu dins d’un sofà de segona mà i els retorna

Howard Kirby sempre s'havia preguntat què faria en una situació així

Howard Kirby, veí de Michigan (Estats Units), va rebre la sorpresa de la seva vida que li va provocar un gran dilema moral: va trobar més de 43.000 dòlars –uns 40.000 euros– en un dels coixins del sofà que havia comprat de segona mà el passat mes de desembre.

Milers d’euros dins del sofà de casa

Així ho ha explicat l’home a ‘CNN’ i altres mitjans locals, al desembre, després de Nadal, va anar a la botiga de segona mà ‘Habitat for Humanity ReStore’, d’Owosso, i va comprar un sofà per només 70 dòlars, tanmateix, no ha estat fins aquest diumenge que no va adonar-se de què ocultava. Estava assegut en ell, però no estava còmode així que la seva nora va obrir el coixí, trobant-se els 43.170 dòlars en efectiu amagats: «Encara he de pessigar-me per assegurar-me que no estic somiant», ha assegurat Kirby.

Tot i que no tenia l’obligació legal de retornar-los, segons li va explicar el seu advocat, Howard va decidir esbrinar qui havia sigut el propietari anterior, així que va tornar a la botiga: «Sé què és perdre alguna cosa i mai recuperar-la». El sofà era propietat de l’avi de Kim Fauth-Newberry que va explicar que l’home havia mort al juliol i sempre pagava tot en efectiu, fins i tot 9.000 dòlars per un sostre nou, així que Kirby va retornar-los els diners i «el fa sentir bé» perquè ha fet «el correcte», ja que sempre s’havia preguntat: «Què faria si algun cop passés això?».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari