Marc Ribas als premis Ondas 2022

Marc Ribas revela la trobada que a tenir als Premis Ondas: «Em va venir a trobar»

El presentador del 'Joc de Cartes' va conèixer a diferents personalitats a la gala celebrada a Barcelona

Marc Ribes, un dels presentadors del moment a la graella televisiva de TV3, ha desvelat amb qui va mantenir una conversa que el va sorprendre a la gala dels Premis Ondas. Així ho va donar a conèixer en una entrevista realitzada poc temps després de rebre aquest dimecres, 14 de desembre, el premi pel millor programa de televisió de cadenes no nacionals.

La gala dels premis, que va tenir lloc al Gran teatre del Liceu de Barcelona va donar per a molt. La festivitat va reunir les personalitats més actuals del panorama català. Un preciós esdeveniment per premiar l'entreteniment i la cultura catalana.

«Una conversa que em va sorprendre»

El cuiner i presentador de TV3 va explicar en una entrevista al programa radiofònic 'Versió RAC1' que va coincidir amb una persona important de Barcelona. Tot això va passar abans de la celebració de la gala. Els premiats van al Palauet Albéniz on fan un dinar i aprofiten aquest espai per a fer entrevistes amb els periodistes i fotografies.

Allà mateix, en Ribes va ser abordat per una personalitat a la qual va criticar recentment. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Ribas va desvelar que l'alcaldessa de la ciutat comtal el va anar a trobar per demanar-li explicacions per les crítiques que havia fet de la gestió de l'Ajuntament en l'àmbit de la restauració.

Ada Colau, asseguda, en una roda de premsa
L'alcaldessa va oferir-li quedar amb en Ribas un altre dia | ACN

«Volia saber per què l'acusava d'haver-se carregat l'hostaleria», va afirmar. El xef terrassenc no va dubtar a respondre-li i, segons va explicar, va intentar fer veure a l'alcaldessa de Barcelona que la gastronomia «no és un servei d'alimentació», sinó que darrere hi ha una part important de cultura.

A partir d'aquí, Colau li va demanar que en parlessin amb calma un altre dia, cosa que va sorprendre molt el presentador del programa del moment de TV3. Colau no va ser l'única persona que va parlar amb en Ribas de les seves declaracions. Casualment, a la taula on va asseure's tenia al costat al polític Jaume Collboni.

Altres personalitats rellevants a la taula amb Ribas

Amb ell va conversar sobre les seves declaracions en contra de muntar un restaurant a la capital catalana per les restriccions i normatives vigents a la ciutat. «Li vaig dir que la gestió de l'ajuntament s'havia carregat l'hostaleria».

A la taula no hi estaven ells dos sols. El xef i presentador va detallar amb quines personalitats es va asseure a la taula: «Era curiós perquè a la dreta tenia a en Jaume Collboni i a l'esquerra el Compte de Godó». A la mateixa taula també es va assentar el cantant andalús Manuel Carrasco i el mític presentador Jordi Hurtado, entre d'altres.