Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Salvament Marítim

Troben a Alacant el vaixell desaparegut el 29 de novembre a Riumar

S’investiga ara on es pot trobar l’home que va salpar amb l’embarcació
Salvament Marítim
Salvament Marítim ha rebut l'avís pels volts de les tres de la tarda d'aquest dimarts, 10 de desembre. | TarragonaDigital

Aquest dimarts, 10 de desembre, pels volts de les tres de la tarda, Salvament Marítim ha tingut coneixement de la troballa a la costa alacantina de la barca que, des del 2 de desembre, s’estava buscant després que un home salpés amb ella des de Riumar, a Deltebre, el dissabte anterior, dia 29 de novembre.

Un vaixell pesquer ha localitzat l’embarcació a una vintena de quilòmetres de la costa del cap de la Nau, a Alacant. Dins l’embarcació no hi havia ningú i ha estat traslladada al port de Xàbia, on la Guàrdia Civil se n’ha fet càrrec per investigar si pot donar pistes sobre on es troba el seu propietari, l’home de 50 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Vilafranca del Penedès que va salpar de Riumar el 29 de novembre.

La recerca de l'home es va haver de suspendre pel temporal del 2 i 3 de desembre

L'home va desaparèixer dissabte, 29 de novembre, a Deltebre. El fill va trobar el cotxe i el remolc però no la seva barca i es creia que havia sortit a la mar, hipòtesi que confirma la troballa de la barca. Les condicions meteorològiques d'aquest dimecres, 3 de desembre, i el temporal marítim no van permetre que l'avió de Salvament Marítim i l'helicòpter dels Bombers reprenguessin la recerca per aire ni tampoc poguessin sortir les embarcacions de la Guàrdia Civil, Creu Roja i Salvament. Tot i que la recerca es va reprendre, doncs, per terra, va quedar suspesa el mateix dimecres dia 3.