Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Troben cadàvers de gats i gossos en una zona boscosa del barri de Sant Pere i Sant Pau, a Tarragona

Les restes, localitzades divendres, presentaven diversos estats de descomposició | Alguns animals duien una via parenteral, pròpia dels centres veterinaris

Macabra troballa al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Almenys vuit cadàvers d’animals domèstics, gats i gossos, van aparèixer divendres en una zona boscosa a tocar del Centre Cívic i la Piscina Municipal. Segons avançava el ‘Diari de Tarragona’, les mascotes estaven enterrades o semienterrades i presentaven diferents estats de descomposició. En alguns casos, les havien estat abandonades recentment i, en d’altres, ja només hi quedaven ossos.

Tal com relata el mateix mitjà, alguns animals duien col·locada una via parenteral per administrar sèrum i medicaments, fet que indicaria que haurien estat en un centre veterinari. Les bosses on es van trobar els cadàvers també eren similars a les que es fan servir en aquestes clíniques, amb les quals s’embolcallen els animals morts per dur-los a la incineradora. Fins i tot, avança el ‘Diari’, en una de les bosses s’hi podia llegir ‘Simba’, el nom d’una de les mascotes.

Gloria Herrera, veïna de Sant Pere i Sant Pau i veïna de l’associació animalista RodoGatSPerePau ja ha denunciat els fets a la Guàrdia Urbana de Tarragona, els Mossos d’Esquadra i els Agents Rurals, qui van acudir al lloc dels fets per tal d’identificar els animals i els seus amos. L’Ajuntament, per la seva part, també està al corrent de la troballa i Junts per Tarragona ha instat el govern municipal a netejar la zona i investigar el succés.