Mossos d'Esquadra

Troben un nadó mort en un contenidor de Montcada i Reixac

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 6.16 hores del matí

Els Mossos d'Esquadra  han trobat aquest dimarts el cos sense vida d'un nadó en un contenidor a Montcada i Reixac, segons ha avançat el diari El País i han confirmat fonts policials. Els Mossos han rebut l'avís a les 6.16 hores del matí.

Segon nadó mort a Montcada i Reixac en un any 

Els Mossos d’Esquadra ja van haver d'investigar el maig de l'any passat la troballa del cos d’un infant  en una planta de tractament de residus, a Montcada i Reixac. Operaris de la planta van trobar el cos sense vida del nadó i van avisar a la policia catalana, que es va fer càrrec de la investigació.  El cos del nen, que tenia menys d’un any, es va trobar en una màquina de triatge i estava parcialment seccionat.

Imatge de l'exterior de l'ECOPARC de Montcada i Reixac, on es va trobart el cos del menut | CatalunyaDiari.cat

 

La Divisió d’Investigació Criminal de Granollers dels Mossos d'Esquadra va rebre l'avís al punt de les quatre de la matinada del 22 de maig de 2018. En arribar al lloc dels fets, el cos policial català va constatar que es tractava del cadàver d'un nadó. 

El cos del menut estava parcialment tallat

Els treballadors de l’empresa Ecoparc de Montcada i Reixac van ser els que van trobar el cos del menut, que s'estima que tenia menys d'un any, a  l’interior d’una màquina que classifica escombraries. Segons es va aclarir el cos del petit estava parcialment tallat.

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i si pot tenir alguna relació amb el cas de fa un any | Guillem RS