Imatge de diversos dècims de la loteria

El truc d'una vident per guanyar la Loteria de Nadal 2022

Qualsevol mètode és benvingut per atraure la sort i emportar-se La Grossa de Nadal

El 22 de desembre se celebrarà al Teatro Real de Madrid el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal. És una de les cites més esperades de l'any a Espanya per a tots els amants de les apostes. Ja que es posaran en joc 2.408 milions d'euros repartits en diversos premis.

Per tant, és l'oportunitat ideal que tots els espanyols somien per fer-se rics i per això es considera el sorteig de la il·lusió. La realitat, però, és que les probabilitats de guanyar són més aviat escasses. Segons les estadístiques, amb un dècim tens una probabilitat entre 100.000 de guanyar.

Per aquest motiu, qualsevol mètode és benvingut a l'hora d'atreure la sort i encertar els cinc números guanyadors. Cada any, vidents i mags intenten endevinar la combinació guanyadora de La Grossa de Nadal. Ara, una coneguda vident revela un truc útil per guanyar-la.

La frase de la sort

La popular vident Maruja Zorrilla ofereix una sèrie de consells per atraure la sort de cara al Sorteig de Loteria de Nadal. Ha parlat sobre com escollir els números del desè, i el que ha revelat és sorprenent. Perquè ella no creu en cap de les supersticions més comunes.

Un home celebra tenir una butlleta guanyadora de la Loteria Nacional
Tots els espanyols somien a aconseguir La Grossa| EP

«Cal comprar el número que més et cridi l'atenció, a primera vista», va explicar en una entrevista. Segons diu, «potser entres pensant en un 5, però en veus un acabat en 7 i t'agrada». Per això la seva recomanació és no creure tant en les supersticions i deixar-se endur pels pressentiments.

Però, a més, ha revelat la frase de la sort que pot ser clau per comprar el número guanyador. «Quan la venedora diu allò d''aquest número no s'ha venut gairebé', ja compra aquest», aconsella la vident. Normalment es recomana no comprar un número que ja hagin tocat.

Les catàstrofes criden a la sort?

Molts espanyols escullen el seu número a partir de supersticions, dates o terminacions comunes. La vident Maruja Zorrilla rebutja aquesta mena de coses i prefereix guiar-se per les sensacions que transmeten els números. Per exemple, no és partidària de creure que les catàstrofes cridin a la sort.

Sense anar més lluny, l'any passat la data del volcà de La Palma va ser el número que es va esgotar més ràpid (19921). I aquest any, molts espanyols ja pensen a comprar el número de la data del 'Chanelazo' d'Eurovisió (14522). Tot i això, hi ha qui es guia pels seus números de la sort o altres mètodes.

Estadísticament només hi ha una veritat, i és que tots els números tenen les mateixes probabilitats de guanyar. Des del 5 de juliol ja pots comprar els teus dècims als punts de venda o a través d'internet. Si ets dels supersticiosos, t'has d'afanyar per no quedar-te sense la teva combinació.

▶️ Vídeo del dia

Els seus números de la sort

La vident Maruja Zorrilla també ha deixat clar que ningú no pot endevinar el número de la loteria. «La loteria és una de les coses que et venen per destí, no perquè tu vulguis», ha argumentat. No obstant això, ha revelat alguns números de la sort que solen sortir amb freqüència.

Foto dels nens de San Ildefonso cantant el Sorteig de la Loteria de Nadal.
El 22 de desembre tindrà lloc el Sorteig de Nadal 2022 | SELAE

«A mi m'agrada molt el 4 i sempre en surt molt, no sé per què. És un número màgic, molt donat per a la loteria, com el 9 i el 7, però insisteixo que és molt difícil endevinar el número de la terminació de La Grossa», aclareix. També ha revelat que confia sempre en els números imparells.

La vident llança una advertència, i és que moltes vegades les persones que guanyen la loteria acaben malament. «Els diners canvien molt a la gent, és bo que et toqui, però no moltíssima quantitat per no tornar-te boig», diu. Així que, si aquest any no et toca La Grossa de Nadal, recorda que no hi ha res dolent que per bé no vingui.