Continua la 'bomba' de Messi: se'n vol anar i ja ha trucat Guardiola

Així ho ha revelat el periodista Xavier Campos a 'Catalunya Ràdio'

Leo Messi en primer pla amb la samarreta del Barça mirant fixament a càmera
Leo Messi ha comunicat la seva decisió de marxar del Barça | FC Barcelona

Leo Messi va comunicar ahir dimarts, 25 d'agost, al FC Barcelona la seva intenció d'abandonar el club. Tal com revelava  en exclusiva el periodista Alfredo Martínez, d'Onda Cero, el jugador, malgrat tenir contracte per una temporada més, voldria aprofitar una clàusula en el mateix per abandonar l'equip de manera unilateral.

Aquest matí de dimecres la notícia es confirma. Ahir, al programa de Catalunya Ràdio 'El Club de la Mitjanit', el periodista Xavier Campos va revelar que «fa uns dies, Messi es va posar en contacte amb Guardiola per fitxar pel Manchester City» i que el motiu de la seva decisió d'abandonar el Barça és que «vol marxar per continuar guanyant títols, a un futbol de primer nivell».

En la mateixa línia, Campos va matisar que «el City té 300M€ per gastar en reforços» i que, per tant, la compra podria tenir lloc. Messi és el jugador amb més trofeus al Barça (34), és el seu màxim golejador de la història (634) i el segon que més partits ha jugat (737) després de Xavi Hernández. 

Contratemps per marxar del club

Per marxar del club, l'argentí s'acollirà a una clàusula del seu contracte que li permet rescindir-lo de manera unilateral abans d'arribar a la seva fi, l'any 2021. Segons aquesta clàusula, el jugador té fins al 10 de juny de cada temporada per acollir-se a aquesta clàusula i marxar del club si vol, tal com ha informat 'Mundo Deportivo'. Com que no ho va fer, el contracte queda renovat automàticament, en aquest cas fins al 30 de juny del 2021.

El problema és que aquest any, amb la pandèmia de Covid-19, la temporada de futbol ha acabat molt més tard, aquest mes d'agost. Això significa que el jugador no podia avisar abans, ja que si en ple mes de juny deia que volia marxar, el tram final de la temporada del Barça podria veure's molt afectat.

Malgrat les seves ganes de marxar del club blaugrana, no està gens clar que Leo Messi pugui marxar unilateralment, i ara seran els serveis jurídics del Barça i del mateix jugador qui hauran d'arribar a un acord que satisfaci les dues parts. El que sí que és ben clar és que Messi no vol seguir al FC Barcelona i està escoltant les ofertes d'altres clubs com el Manchester City o l'Inter de Milà, a Europa, o de lligues com l'americana, menys exigents pel que fa al rendiment esportiu però amb bones compensacions econòmiques per als jugadors.


Comentaris

envia el comentari