Diverses persones passejant per la rambla de Barcelona

Els turistes sentencien de nou: la ciutat de Catalunya amb la catedral més 'horrible'

Dures crítiques cap a l'atracció turística d'una gran ciutat catalana

Des de fa unes quantes setmanes, la polèmica està més que servida a la ciutat de Barcelona. I tot després que s'hagi conegut que diversos restaurants de la capital catalana hagin pres una mesura que, sens dubte, discrimina alguns clients. Parlem d'aquells que s'asseuen sols a dinar a un restaurant, com s'ha fet tota la vida.

La veritat és que aquests locals d'hostaleria negaven la presència de comensals solitaris pel suposat perjudici econòmic que els provoca fer atenció a una sola persona.

Les crítiques van ser notables, ja que la notícia va sortir als mitjans i es va fer viral en tot just unes hores. A molts clients habituals de restaurants de la capital de Catalunya els va semblar realment malament aquesta mesura implantada a la ciutat.

Aprofiten per criticar Barcelona per la polèmica dels comensals solitaris

Els mateixos turistes que solen visitar Barcelona també van posar el crit al cel i ara des del mitjà britànic The Telegraph s'ha aprofitat tot aquest enrenou. Ho han fet per criticar Barcelona i molts dels seus símbols més reconeguts a l'àmbit turístic.

Una mesura molt controvertida que a The Telegraph no han deixat passar, però el que no s'esperava ningú és que posessin el focus sobre una de les seves atraccions monumentals. Ens estem referint a la Sagrada Família de Barcelona.

En un article que han publicat al seu web, el mitjà britànic criticava sense embuts la «guerra oberta contra els consumidors en solitari». Assenyalaven, sense cap complex, els seus hostalers, «que estan creant un moviment per descoratjar i fins i tot erradicar els comensals que acudeixen sols» als locals d'hostaleria barcelonins.

Imatge d´una terrassa d´un restaurant a Barcelona amb calefacció
Cada cop serà més difícil menjar sol a Barcelona. | Redes sociales

The Telegraph desaprova la mesura i critica un símbol de la ciutat: la Sagrada Família

En to irònic, el rotatiu britànic afirmava el següent sobre aquesta polèmica. «Es diu que els comensals individuals són dolents per als negocis. Sols, ocupen una taula que es podria assignar a una parella. O en l'improbable cas que la persona ocupi una taula per a vuit, tot un grup», deia l'autor de l'article polèmic de The Telegraph.

La veritat és que, aprofitant que el Pisuerga passa per Valladolid, des d'aquest diari britànic han decidit que havien d'anar més enllà. I no han trobat res millor que criticar una característica atracció arquitectònica de Barcelona. La veritat és que li han posat un qualificatiu que, sens dubte, ha aixecat força polseguera en molts sectors de la capital catalana.

Per si no n'hi havia prou amb atacar els hostalers per aquesta estranya mesura que han implantat, a la Sagrada Família l'han anomenada «la catedral més lletja del món». I és que des de The Telegraph han afirmat que «la Sagrada Família sembla una església normal, però feta de cera que s'està fonent».

Imatge de la Sagrada Família a Barcelona, amb la ciutat de fons
Des del mitjà The Telegraph han criticat sense embuts la Sagrada Família. | Ajuntament de Barcelona

Per si no n'hi hagués prou, crítiques a l'independentisme des del medi britànic

Sens dubte, unes afirmacions que no han agradat gens als responsables polítics barcelonins i, especialment, als que treballen a l'Àrea de Turisme. Per si fossin poques aquestes crítiques tan dures cap a la ciutat de Barcelona, des del mitjà britànic també han aprofitat per atacar el moviment independentista. I ho han fet mitjançant unes paraules en què també inclouen el País Basc i Escòcia.

Sobre aquest moviment nacionalista han assegurat que «hi ha un independentisme català tan irritant com el del País Basc i Escòcia». Sens dubte, no s'han quedat amb les ganes de criticar tot allò que han pogut després d'aprofitar aquesta polèmica sobre el moviment d'hostalers. Un que posarà les coses molt difícils als comensals solitaris a partir d'ara.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!