Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Marc Ribas.

Marc Ribas i TV3, impactats per la notícia sobre el 'Joc de Cartes' del dimecres

El 'Joc de Cartes' es consolida com una de les joies de la corona de TV3

És un tresor, una peça de museu. Dir 'Joc de Cartes' és sinònim de dir èxit redundant. TV3té en el programa presentat per Marc Ribas una de les seves joies de la corona (amb permís, evidentment, del 'Crims' de Carles Porta). Però si parlem, a dia d'avui de 'Joc de Cartes', parlem d'un triomf de TV3

En parlem, bàsicament, perquè així ho diuen les xifres d'audiència. El passat dimecres, amb una edició del 'Joc de Cartes' que buscava el millor restaurant de cuina asiàtica de Barcelona, el programa va fer un impressionant  25.7% de cuota de pantalla. 

El que representa un total de 490.000 espectadors i 823.000 contactes. Segons el portal especialitzat Dos30', la fidelitat de l'espai es manté en un 59,6%. 

'Joc de Cartes', just per sota del 'Crims'

El 'Crims' del passat dilluns també va ser tota una efemèride per TV3. I és que, segons el mateix portal, va ser el programa més vist de tot el dia a Catalunya amb un brutal 30% de quota de pantalla. Quelcom que es tradueix amb 677.000 espectadors i 965.000 contactes únics. 

El que està clar, però, és que TV3 té dos tresors en dos formats que estan sent un autèntic èxit. Amb 'El Foraster' a la recambra, a les oficines de TV3saben que tenen el futur assegurat. 

Imatge de Marc Ribas.
El 'Joc de Cartes' del passat dimecres es va proposar buscar el millor restaurant de cuina asiàtica de Barcelona. | TV3

Un 'Joc de Cartes' atípic

El del passat dimecres va ser un 'Joc de Cartes' força atípic. I és que hi ha haver una gran disparitat de criteris entre els restauradors i un dels espais, el Vabowl, va quedar força desmarcat de la resta.

Si bé és cert que el Little Andaman, un restaurant indi; el Memorias de China, un espai de cuina xinesa; i l'Olla de Si Chuan, un local amb el "hotpot" xinès com a gran especialitat sí que van estar a l'alçada, també ho és que el Vabowl va deixar forces més dubtes. 

Això sí, el seu responsable, en Marc Matarrodona, va tenir una actitud molt lloable al final del programa en demanar disculpes per un servei erràtic. «Jo, el servei, el podria haver fer molt millor. Em fa vergonya el que vaig fer. Va ser lamentable i us demano disculpes», va dir disculpant-se pel servei.