Imatge del Zona Franca de TV3.

TV3 decideix cancel·lar definitivament un dels seus programes

La cadena suprimirà l'espai de manera definitiva

Adeu al Zona Franca. TV3ho ha intentat, però finalment la corpo ha decidit cancel·lar definitivament el late night. Feia dies que s'intentava trobar un relleu a Joel Díaz i en els últms dies Elisenda Pineda havia guanyat enters per a presentar el programa. 

Finalment, segons avança l'expert en televisió Rocco Steinhäuser, TV3ha apostat per cancel·lar el programa. 

El Zona Franca i la crònica d'una mort anunciada 

El Zona Franca va quedar tocat de mort després que Joel Díaz anunciés que deixaria el programa. Tot venia arran de l'acomiadament del col·laborador Manel Vidal després d'un gag on el còmic relacionava el PSC amb una esvàstica. 

Joel Díaz, presentador de 'El Zona Franca' de TV3
Joel Díaz va presentar la seva dimissió del 'Zona Franca' just després d'acomiadament de Manel Vidal per part de TV3.  | TV3

TV3va tirar pel dret i va suspendre el col·laborador. I Joel Díaz, dies després de la determinació de TV3, va anunciar que no podia presentar el programa amb aquestes condicions. Els còmics Magí García i Tomàs Fuentes van seguir Joel Díaz i també van decidir marxar del programa. 

En els darrers dies s'havia especulat amb l'opció que Elisenda Pineda acabés dirigint el programa. Tot i això, finalment des de la Corporació Catalana de Mitjans haurien decidit cancel·lar el programa de manera definitiva. 

Manel Vidal a el 'Zona Franca' de TV3
El còmic Manel Vidal va comparar el PSC amb una esvàstica en un gag del programa de TV3, 'Zona Franca'. | Twitter

«No em van deixar cap altra sortida mínimament digna»

Una setmana després de deixar el programa, Joel Díaz reapareixia en una entrevista a @radiofonics per trencar el seu silenci. «Des del meu punt de vista no em van deixar cap altra sortida mínimament digna», deia sobre el seu comiat de TV3

«Jo tenia molt clar què volia fer i què no volia fer a TV3», va sentenciar un Joel Díaz que, així mateix, va explicar que el gag de Manel Vidal al Zona Franca havia passat tots els filtres a preproducció per a poder emetre's durant la nit. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!