Carles Puigdemont, altra vegada a l'ull de l'huracà

Diversos usuaris de Twitter proposen a Puigdemont convertir-se en youtuber

Molts dels seus seguidors han demanat que comenci penjat un vídeo amb Toni Comín i Clara Posantí

La xarxa social Twitter és una de les fonts més rellevants d'opinió pública, converses amb polítics i demandes per part dels usuaris. L'última ha sigut per  aconseguir que Carles Puigdemont esdevingui youtuber. Malgrat que pot sonar inversemblant, nombrosos seguidors de l'expresident han recomanat per la xarxa seguir el seu canal de YouTube.

Tot va començar amb un tuit de '@DvidKtFree', un compte anònim dedicat a la propaganda i ideologia independentista, on es proposava seguir el compte de YouTube de l'expresident.  Segons 'El Confidencial', aquesta iniciativa es podria deure  a la suspensió de sou de Puigdemont, ja que així ho ha fet pública el compte en qüestió.

La proposta ha sigut ben rebuda pels seguidors del compte i de l'expresident, que no han dubtat en clicar 'subscriure's' al botó vermell del seu canal. De fet, en poques hores, Puigdemont ha aconseguit augmentar la comunitat amb més de 1.500 'followers'. No obstant això, alguns usuaris han volgut recordar que per poder guanyar diners en aquesta plataforma «s'ha de publicar com a mínim un vídeo a la setmana». A més, han contrastat que és necessari tenir més de 100.000 visualitzacions. Per això, els usuaris han demanat el suport a Laura Borràs i a l'ANC, entre d'altres i han assegurat ser capaços de superar el llindar.

«Pot fer vídeos (Puigdemont) de cinc minuts, en què ens dediqui una peça de piano i un 'bona nit, Catalunya'. Superarem les 100.000 reproduccions segur!», exclamava el compte en qüestió. En la mateixa línia, el compte precursor de la proposta ha demanat a Puigdemont un vídeo amb els exconsellers Toni Comín i Clara Ponsantí per començar fort. Diversos usuaris, en paral·lel, han aprofitat l'ocasió per criticar la decisió de Roger Torrent en suspendre el sou de l'expresident.

També et pot interessar...