Josep Maria Bartomeu, en una roda de premsa

15.000 euros, la sanció de la UEFA al Barça

El Nàpols també ha estat multat

Les competicions esportives europees s'han vist obligades a parar a causa de la crisi del coronavirus, entre elles està la  Champions League, però aquesta inactivitat no ha impedit que la  UEFA hagi multat  a dos equips per tal de mantenir el seu rigor disciplinari.

Així doncs, el  FC Barcelona i el  Nàpols han hagut de pagar una  multa de 15.000 euros, cada club, per haver començat més tard de les 21.00 hores el partit de vuitens de Champions que enfrontava als dos equips el passat 25 de febrer. La UEFA  els infligeix aquesta sanció econòmica per «responsabilitat del retard del sac inicial».

12.000 euros més de sanció pel Nàpols

Segons informa el diari 'Il Matino', la sanció de 15.000 euros no seria l'única que hauria rebut el club de San Paolo. La UEFA  també ha multat al Nàpols per l'ús d'un punter làser des d'una de les grades de l'estadi mentre s'estava disputant el partit d'anada de vuitens contra el Barça. Ara, queda pendent jugar la tornada al Camp Nou.

Malgrat que les competicions europees estan aturades per la pandèmia que afecta arreu del món, els clubs europeus mantenen, de moment, que el millor és reprendre l'activitat esportiva, quan estigui permès, i així poder disputar els partits restants de les competicions.