Imatge de Gerard Piqué amb un cartell de Kerad Holdings de fons.

L’última proposta surrealista de Piqué: Sorteja un sopar exclusiu amb ell

El C.F. Andorra ha utilitzat el seu president com a reclam com a estratègia perquè els abonats del club augmentin

Gerard Piqué és més que un jugador del Futbol Club Barcelona. El central també s'ha forjat una trajectòria fora del terreny de joc, concretament dins l'àmbit empresarial. Així doncs, ha ideat una nova estratègia per guanyar abonats per una de les seves empreses.

El futbolista és el president del F.C. Andorra i per tant, ha volgut millorar la rendibilitat de l'empresa. El club de futbol andorrà participa a Primera Divisió RFEF i ha estat a punt de pujar de categoria a Segona Divisió. De fet, aquest 2021 va estar a punt de fer-ho, però el somni se'ls hi va escapar de les mans.

Una tècnica innovadora: Piqué com a reclam

L'estratègia per augmentar els abonats que ha implementat Piqué i el seu equip consisteix a sortejar un sopar per a dues persones. En concret, entrarien a la rifa de l'àpat tots aquells que paguin l'abonament d'aquesta temporada al club andorrà.

El reclam que ha utilitzat el F.C. Andorra ha estat Gerard Piqué, és a dir el seu propi president. Així doncs, el guanyador del sorteig i un acompanyant podrien menjar amb el central del Barça. A més, al sopar també hi assistiran l'entrenador, jugadors i altres dirigents de l'equip de futbol.

Un empresari d'èxit

A part del F.C. Andorra, el '3' del F.C. Barcelona inverteix i té diverses empreses d'allò més rendibles. Algunes d'elles són una empresa d'ulleres, anomenada Kissmeeyewear o 426 Miles, que ven begudes energètiques naturals.

Això no obstant, la que engloba més projectes multinacionals és la Kosmos Global Holding. Dins aquesta hi ha diferents apartats: Kosmos Tennis, Kosmos Studios i Kosmos Football. En aquesta última secció hi ha el club andorrà. Als altres dos apartats Piqué té projectes exitosos com la Copa Davis o el documental d'Antoine Griezmann..

Fins i tot, al mes de juny l'empresa multinacional va notificar que compraria els drets de la Copa Americana. De fet, així ho va fer i els partits de futbol es van emetre a través de la plataforma Twitch. Aquesta permet emetre en directe i el resultat van ser centenars de milers d'espectadors.

L'any 2019 l'empresa Kosmos Global Holding va generar un total d'uns 19,16 milions d'euros. Segons el diari 'El País' al Registre Mercantil de l'empresa consta que l'any 2020 el total va ser de 39,8 milions. En un any l'empresa del jugador de futbol va duplicar el seu patrimoni.