L'actriu barcelonina farà el salt a Hollywood

Úrsula Corberó s'estrena a Hollywood

L'actriu participarà en una nova pel·lícula de la saga d'acció 'G.I. Joe'

Després del gran èxit mundial que ha aconseguit Úrsula Corberó encarnant a 'Tokio' en la popular sèrie televisiva 'La Casa de Papel', l'actriu barcelonina fa un pas endavant en la seva carretera i  farà el salt a Hollywood tot formant part de la nova pel·lícula de la saga d'acció 'G.I. Joe', 'Snake Eyes', segons ha avançat 'Twe Wrap'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LA CASA DE PAPEL 3 ya es vuestra. Disfrutadla • MONEY HEIST 3 is already yours. Enjoy

Una publicación compartida de Úrsula Corberó (@ursulolita) el

La Baronessa

En aquesta nova entrega,  la catalana donarà vida a La Baronessa, un personatge femení que va ser interpretat per Sienna Miller a 'G.I. Joe: The Rise of Cobra', el 2009. Tot i que Miller interpretava  un personatge malèvol, no està confirmat que Corberó repeteixi aquest rol perquè aquesta nova entrega compta amb actors nous i una nova perspectiva, diferent de l'original. S'espera que 'Snake Eyes' s'estreni el 16 d'octubre del 2020.

La pel·lícula, 'Snake Eyes' és la gran oportunitat de l'actriu barcelonina per a consolidar-se en l'àmbit internacional, ja que el personatge que interpreta té un pes important en la història del protagonista 'Snake Eyes, encarnat per Henry Golding. No obstant això, l'actriu de 30 anys ja ha participat en produccions internacionals com és el cas de la sèrie de  'Snatch: Porcs i diamants'. 

També et pot interessar...