Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Representació del nou parc

València obrirà un gran parc d'aventures inspirat en Cambodja el 2022

Comptarà amb instal·lacions per a realitzar barranquisme, ràpel i escalada, a més de comptar amb tobogans i una zona de bany i relax

Representació del nou parc

Representació del nou parc | Europa Press

 

València comptarà al març de 2022 amb un nou parc d'aventures en el Bioparc i que estarà inspirat en els boscos de Cambodja. El projecte es una inversió privada de 25 milions d'euros, que tal com a avançat l'alcalde de València, Joan Ribó, este dimecres, té el vistiplau de l'Ajuntament de València.

Este nou parc d'aventures completarà el Bioparc amb una àmplia i nova oferta lúdica que va des del barranquisme, el ràpel, l'escalada o interminables tobogans, fins a una zona de bany i relax, parc i àrea de servicis. 

Inspirat en els boscos de Cambodja, el projecte de Rain Forest, empresa que gestiona el Bioparc,  recrea els temples d'Angkor amb una arquitectura «com derruïda» i «tot és natural», ha destacat el president de Rain Forest, José Maldonado. 

El nou parc d'aventures  ocuparà un total de 4 hectàrees, i tant a este parc com al Bioparc es podrà accedir per la plaça central i estaran units per una zona de servicis. El 'parc d'aventures' se situa en el sòl sobre el qual Rain Forest té una concessió per a 50 anys, que se li va concedir fa 12, i pel qual paga un cànon.

Presentació del projecte
Presentació del projecte | Europa Press

 

Màxima velocitat administrativa

El primer edil ha expressat la seua «satisfacció» davant la iniciativa, que creu que suposa «un pas important» a l'hora de  «completar totes les possibilitats d'atraccions en família i per a gent jove de la ciutat».

En la seua opinió, serà «una experiència molt nova» que acabarà de perfilar la zona del Parc de Capçalera i el Bioparc, per este motiu s'ha compromés a donar-li la «màxima velocitat» al projecte i portar al pròxim ple o al següent un xicotet «canvi en la qualificació urbanística» per a poder portar-ho «ràpidament a la Generalitat».

Des de Rain Forest, el seu president José Maldonado ha assegurat que han «treballat molt» per a oferir un projecte «interessant a la ciutat tal com s'està conformant, clarament mediambiental i familiar i cultural», i que al mateix temps fora «viable»,  ja que contempla una inversió de 25 milions totalment privada.

Amb este parc d'aventures, ha dit, es completa el «cercle de visió emotiva, intuïtiva i artística de la naturalesa que és el Bioparc amb una visió de la naturalesa activa i més divertida. Tanquem el cicle de la nostra concessió i aportem a València un focus atractiu, lúdic, únic i nou», ha subratllat.

També pots llegir...