Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puyol en una imatge d'arxiu

La parella de Carles Puyol revela l'afició secreta del futbolista que poca gent coneixia

La parella té dues filles a les quals estan introduint al ioga

Carles Puyol en una imatge d'arxiu
La parella de Puyol ha reconegut que és un gran pare de les seves dues filles | Gtres

Ja fa temps que Carles Puyol va decidir deixar els terrenys de joc i acomiadar-se del seu FC Barcelona per sempre. Va centrar-se en la seva família i ara gaudeix juntament amb la seva parella de dues filles i una meravellosa vida relaxant.

Precisament la seva parella, Vanesa Lorenzo, ha posat la venda al mercat el seu nou llibre: ‘Crecer juntos’. En ell explica els avantatges de practicar esports relaxants com el ioga i, a més, saber com gestionar-ho amb els fills i com fer que ells també comencin a practicar aquesta modalitat. Lorenzo assegura que el llibre va néixer com «la necessitat d’una mare de criar els seus fills».

Vanesa practica ioga i Carles prefereix pilates

Vanesa Lorenzo ha explicat en exclusiva a la revista ‘Hola’ tot allò que amaga Carles Puyol com a pare. Segons informa, el naixement de la seva segona filla va ser més especial perquè l’excapità blaugrana ja es trobava retirat, raó per la qual va poder gaudir molt més que amb la seva primogènita.

Vanesa explica que està introduint el ioga a les seves filles, encara que aixo pugui aixecar diverses crítiques. La mare no força les nenes a practicar cap postura, però elles intenten imitar-la i passen una bona estona en família. Carles Puyol també s’uneix a vegades, però la seva parella ha revelat que ell és més amant de pilates que del ioga.

Vanesa Lorenzo també ha explicat a ‘Hola’ que quan va néixer la segona filla i aquesta va complir dos anys, la situació va «extralimitar-se». Després de veure que no podria gestionar la feina de mare, va decidir apuntar-se a un curs de disciplina positiva.

Una vida tranquil·la al costat dels seus fills

Resumidament, l’actual parella de Carles Puyol explica que ha optat per no castigar ni premiar les seves filles. «Quan un nen té una mala reacció, hi ha alguna cosa darrere. És una altra manera d’entendre les seves necessitats i també les teves».

Lorenzo també ha volgut compartir com van passar el confinament els quatre tancats. Segons informa, la família va veure que la situació estava complicant-se a Itàlia i van decidir fer les maletes per marxar al camp durant, en principi, una quinzena de dies. «Amb la maleta de dues setmanes vam estar-hi quatre mesos», informa. Tot i això, es considera molt afortunada de poder haver passat el confinament en mig de la natura i rodejada de la seva família sense cap perill.