Posen a la venda a Lleida i Tremp 7 pisos on vivien militars

Si no s'aconsegueix la seva liquidació, s'obrirà una segona ronda de subhasta amb uns preus previsiblement inferiors

El Ministeri de Defensa  ha ficat a la venda un total de set pisos de la seva propietat que té repartits a Lleida i Tremp (al Pallars Jussà).  Segons ha confirmat el mateix ministeri, amb aquesta venda es pretén ingressar 588.757 euros d'habitatges que,  en l'actualitat, es troben buits, ja que acollien a membres de l'exèrcit espanyol que duien tasques a ambdues ciutats. 

Pisos de fins a 150 metres quadrats

Concretament, els pisos de Lleida, que alguns d'ells arriben fins als 150 metres quadrats,  s'ubiquen als carrers Cardenal Cisneros número 24 i, dos més, al carrer Indíbil i Mandoni números 24 i 25. Els preus s'han fixat en 65.778 i 79.722 euros, respectivament en una primera subhasta. Per la seva banda, a Tremp es venen quatre habitatges ubicats a l'avinguda Alcalde Altisent número 25 i amb unes dimensions de 125 i 144 metres quadrats.

Quatre habitatges al Pallars

Els del Pallars s'han ficat a la venda per uns preus de 90.248, 89.750 i 85.225 euros. Tal com s'ha anunciat des de Defensa, la intenció és vendre els habitatges en una primera convocatòria de subhasta. Això no obstant, si no s'aconsegueix la seva liquidació, s'obrirà una segona ronda de subhasta amb uns preus previsiblement inferiors.

També et poden interessar...