El venedor de la Costa Brava que ha donat premis de la Loteria de Nadal 2 anys seguits

Aquest matí ha estat premiat amb un cinquè premi amb el número 19371

Imatge del bombo de la Loteria de Nadal 2020
Aquest matí ha estat premiat amb un cinquè premi amb el número 19371 | Catalunya Diari

Després d'una estona sense sentir cap premi, gairebé seguits han arribat dos cinquens seguits. En primer lloc, el nen de San Ildefonso ha cantat el número 19371, el qual ha resultat caure, entre molts altres punts del territori espanyol, ni més ni menys que a Palamós. 

En concret, l'administració premiada ha estat la situada al carrer Dídac Garrell i Tauler, 7, la qual és l'administració de loteria número 1 de la localitat del Baix Empordà. De fet, aquesta mateixa va repartir l'any passat un altre premi de la Loteria de Nadal. 

Així ho ha explicat el propietari de l'administració que ha venut la sèrie en directe al programa 'El món a RAC 1'. Molt emocionat, ha explicat que és el segon any consecutiu que reparteix un cinquè premi a la ciutat de la Costa Brava. «Aquest any repetim amb el cinquè, a veure si ve el primer amb el temps que queda de sorteig», deia entre un riure nerviós. 

Aquesta mateixa administració, ara mateix fa un any també va tocar un cinquè premi i es van arribar a repartir un total de 10 milions d'euros. El número premiat en aquella ocasió va ser el 23059, una xifra especial per a la població: es tracta del número del 'Dòlar', com l'anomenen allà, i és una xifra que ja fa 40 anys que es ven.

Quart cinquè premi del matí: 49760

Pocs minuts després d'haver cantat el tercer cinquè premi del matí. De fet, la proximitat amb la qual han estat cantats aquests dos premis ha sorprès a tothom. En aquesta ocasió, el número premiat ha estat el 49760, i ha estat venut íntegrament a Terol, a l'administració situada al carrer Blasco, 30, a Alcanyís. Per tant, en aquesta ocasió, cap administració catalana s'ha vist beneficiada d'aquest cinquè premi.

Fins a aquest moment, els únics premis grans que han sortit del bombo han estat cinquens premis. Tot i això, encara queden estona perquè aquesta gran estructura de metall doni voltes i continuï repartint premis i alegries arreu del territori.


Comentaris

envia el comentari