Leo Messi abans d'entrar al camp en el partir contra el Bayern de Munic del 14/08/2020

El veredicte final de Messi ha de ser imminent: els seus advocats preparen un comunicat

Segons avança 'SER Catalunya', els advocats de Leo Messi preparen una resposta i la seva publiació s'espera per les pròximes hores

S'acosta la decisió final de Messi. A la palestra, dues opcions: quedar-se al Barça o marxar. En aquesta línia, i segons avança la 'SER', els advocats del futbolista argentí es troben a hores d'ara redactant un comunicat que hauria d'esclarir per fi quin és el futur de Messi.

En aquest, segons les informacions esmentades, els advocats del '10' també respondran al comunicat de La Lliga, on s'assegurava que l'hipotètic club comprador —s'especula que el Manchester City de Guardiola— havia de pagar la clàusula de 700 milions per endur-se el jugador. 

Les possibles decisions de Leo Messi 

Com ja hem avançat aquest mateix matí, hi ha moltes possibilitats que el davanter decideixi finalment quedar-se a Barcelona i l'optimisme està creixent a les oficines del Camp Nou. Josep Maria Bartomeu s’ha posat ferm i ha assegurat que sota cap mena de concepte deixarà anar a Leo Messi gratis. Tot i que la clàusula de l’argentí continua sent un punt d’inflexió en la seva marxa, des del club ho tenen clar: si el jugador vol abandonar la disciplina blaugrana, s'han d'abonar els 700 milions que estipula el seu contracte.

D’altra banda, hi ha una altra opció a l’aire: posposar el seu adeu per l’any 2021. Per evitar que el cas arribi als jutjats i que el club de destí hagi de pagar 700 milions d'euros si un jutge ho dictamina, Messi estudia seriosament quedar-se al Barça i marxar l'any que ve, amb la possibilitat de poder acomiadar-se de l'afició amb un gran homenatge. 

La decisió final només la coneix el '10' argentí. Es preveu que durant aquest divendres s'emeti el comunicat on Messi compartirà públicament si decideix quedar-se un any més al club que l'ha vist créixer o si prefereix tornar a estar sota les ordres de Pep Guardiola al Manchester City. Queden poques hores per un comunicat que podria posar punt i final a una de les etapes daurades del FC Barcelona, i només l'entorn del jugador sap en aquests moments si el seu acomiadament tindrà lloc en només uns dies o podrem gaudir del 'crack' argentí almenys un any més.