Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tren euromed

El viatge en tren de Barcelona a València es reduirà en més de 30 minuts

Les dues ciutats estaran connectades en 2h i 35 minuts amb Euromed

Tren euromed
Vuit Euromed diaris connectaran Catalunya amb la Comunitat Valenciana | Cedida

El nou servei Euromed connectarà Barcelona amb València en 2 hores i 35 minuts a partir del dilluns 13 de gener, reduint l'actual trajecte entre 36 i 45 minuts, segons ha confirmat Renfe.

Tot gràcies al fet que els trens circularan entre Barcelona i Camp de Tarragona per la via d'Alta Velocitat i utilitzaran la nova variant de Vandellòs. Això també permetrà viatjar a la connexió Alacant entre 33 i 40 minuts més ràpidament, en 4 hores i 20 minuts. 

Més connexions també amb Girona i Figueres

Amb els nous serveis entre la Comunitat Valenciana i Catalunya s'amplia l'oferta entre totes dues comunitats: vuit serveis Euromed, per sentit, d'ample variable, s'encaminaran a través d'un bescanviador cap a Camp de Tarragona i Barcelona, per la línia d'Alta Velocitat.

Els trens Talgo mantindran el servei actual  i circularan per la via convencional fins a Barcelona, amb parada a l'estació de Tarragona.

La nova oferta de Renfe al Corredor Mediterrani millorarà també la connexió d'Alacant amb Girona i Figueres. Així, quatre trens Euromed enllaçaran de manera directa la Costa Brava amb la capital alacantina.

L'Euromed incorpora entre les seves noves prestacions el Cotxe en Silenci, fins ara exclusiu de l'AVE. El cotxe número 10 dels trens oferirà aquest servei a la classe turista sense cap cost extra per al client.

També et pot interessar...