Víctor Tomás, capità del Barça d’handbol, anuncia la seva retirada

Pateix un problema cardíac que s'està agreujant amb la pràctica esportiva

El capità del Barça d’handbol, Víctor Tomás, ha anunciat la seva retirada com a professionala finals d’aquesta temporada. Amb 34 anys, el capità de l’equip blaugrana deixa el club per «problemes cardíacs», segons ha anunciat ell mateix en una roda de premsa a la Ciutat Esportiva.

Tomás ha assegurat que el problema va ser detectat fa mesos per part dels serveis mèdics del club i que «s’està agreujant any rere any amb la pràctica esportiva a nivell professional». El capità ha afegit que no pot seguir «exigir al seu cor» seguir com a professional de l’handbol, cosa que perjudicaria greument la seva salut.

Adéu a un llegenda del Barça d'handbol

Victor Tomás va debutar de forma oficial el 6 d’abril de 2002 al Palau Blaugrana en un partit contra l’Octavio. Deu anys després es va convertir en capità del Barça substituint a Laszlo Nagy. Al llarg de la seva carrera, ha aixecat ni més ni menys que 60 títols amb el Barça i ha guanyat quatre medalles olímpiques amb la selecció espanyola. Tot un referent d’aquest esport que dirà adéu a finals de temporada.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari