El vídeo més tendre i familiar d'Iniesta

L'exjugador del Barça gaudeix amb els seus quatre fills i la seva dona

Iniesta
El vídeo més tendre i familiar d'Iniesta | Catalunya Diari

Andés Iniesta ha compartit un vídeo a les seves xarxes socials protagonitzant un moment molt divertit amb la seva esposa, Anna Ortiz, i els seus quatre fills. A les imatges es veu a la família al menjador de casa seva sopant mentre veuen la pel·lícula de 'El Rey León'. En un moment del vídeo, la dona de l'exjugador del Barça, que sostén al més petit en braços, l'aixeca de manera que reprodueix l'escena que just s'està veient a la tele i que és la més famosa de la pel·lícula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Lion King #FamilyTime @annaortiz34 #ravapas

A post shared by Andres Iniesta (@andresiniesta8) on

Tots els membres de la família han esclatat a riure, inclús el mateix Iniesta, que era qui gravava el vídeo. El jugador del Vissel Kobe japonès ha volgut compartir aquest bonic instant de la seva família amb els seus seguidors i ja compta amb un munt de 'likes' a la publicació.

Fa poc temps que són un més a la família

Iniesta es va casar amb Anna Ortiz el 8 de juliol del 2012, després de cinc anys de relació sentimental, i ja tenen quatre fills en comú: Valeria, de vuit anys; Paolo Andrea, de quatre; Siena, de dos; i el més petit, Romeo, qui té només 5 mesos.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari