Captura del vídeo dels sanitaris de l'Hospital de Palamós

L'emotiu vídeo dels metges de Palamós per demanar que et quedis a casa

Encoratgen a la població a quedar-se a casa

El balanç total d'afectació del coronavirus a Espanya és de 33.000 contagis i prop de 2.700 morts. Malgrat que unes 3.000 persones han aconseguit superar el Covid-19, els ànims de la població minven a mesura que passen els dies en estat d'alarma. Per canviar aquesta dinàmica, no són poques les iniciatives ciutadanes que encoratgen a la població a seguir respectant les mesures de seguretat.

Els serveis sanitaris segueixen posant èmfai en la importància de quedar-se a casa per no colapsar els mitjans dels que disposen. En aquest sentit, es preveu que en els propers dies Espanya arribi al pic de contagis, un cop s'hagi posat en marxa el sistema de diagnòstic ràpid i es comptabilitzin tots els casos lleus.

«Tots junts guanyarem»

Per difondre el seu missatge, sanitaris del Servei de Salut Integrats del Baix Empordà, a l'Hospital de Palamós (Girona), han gravat un curiós vídeo on insten als ciutadans a seguir en quarantena. El resultat és un flash-mob acompanyat de la cançó 'I Will Survive' i un missatge final: «Queda't a casa, tots junts guanyarem».