La vídua de Kobe Bryant, consternada per la difusió de les imatges de l'accident

Vanessa busca protegir la dignitat de les víctimes de l'accident

Vanessa Bryant i Kobe Bryant
Vanessa Bryant, afectada per la difusió de les imatges | Xarxes socials

Fa més d'un mes que Kobe Bryant, la seva filla Gianna i set persones més van perdre la vida en un tràgic accident d'helicòpter, propietat del mític jugador dels Lakers. Des de llavors s'han realitzat nombrosos homenatges en honor als morts a l'accident, alguns duts a terme per la vídua del jugador, Vanessa Bryant, qui ara està consternada per la suposada filtració de les imatges de l'accident.

Segons ha publicat 'Los Angeles Times', un ciutadà va informar que alguns dels agents que es van traslladar al lloc dels fets estaven enregistrant imatges de l'helicòpter. En assabentar-se d'aquest fet, Vanessa Bryant ha redactat un comunicat mitjançant els seus advocats, on demana que es prenguin mesures urgents per tal d'evitar la difusió d'aquestes imatges tan doloroses per a ella i la seva família.

Comunicat de Vanessa Bryant

«La nostra clienta, Vanessa Bryant, està absolutament devastada per les acusacions que assenyalen que alguns agents del Departament del xèrif del Comptat de Lost Hills a Los Ángeles i el Departament de Bombers de Los Ángeles van difondre públicament fotos el lloc de l'accident d'helicòpter», comença el comunicat, i afegeixen que la vídua del jugador es va traslladar personalment a l'oficina del xèrif en el moment dels fets per «sol·licitar que l'àrea fos designada com zona d'exclusió aèria i protegida de fotògrafs».

No obstant això, declaren que les autoritats van incomplir el seu deure. «Aquesta és una violació indescriptible de la decència humana, el respecte i els drets de privadesa de les víctimes i les seves famílies. Exigim que els responsables d'aquestes presumptes accions s'enfrontin a la disciplina més severa possible i que la seva identitat surti a la llum per garantir que les fotografies no es difonguin més», finalitza el document.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari