IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kobe Bryant i la seva dona havien pactat que mai viatjarien junts en helicòpter

Haurien establert aquesta mesura de seguretat perquè era un mitjà de transport habitual per la família

A mesura que van passant les hores des de la mort en un accident d'helicòpter de l'estrella del bàsquet mundial, Kobe Bryant, es van multiplicant les mostres de dol pel jugador i la resta dels vuit passatgers, entre ells la seva filla Gianna. La seva vídua Vanessa viu amb dolor la pèrdua del seu marit i una de les seves petites, però no sabem si amb el cònsol que tots dos, de manera sorprenent, van evitar que la tragèdia familiar fos més gran.

I és que una informació de la revista estatunidenca 'People' explica que Kobe i Vanessa tenien un acord de parella pel qual no volarien mai en un mateix helicòpter. Amb aquesta mesura de seguretat, voldrien evitar que en cas d'un accident com aquest, del qual es van coneixent més detalls, les seves filles poguessin créixer almenys amb un dels seus progenitors. 

El motiu dels Bryant per viatjar habitualment en helicòpter

Feia molt de temps que la família Bryant utilitzava un helicòpter com el seu mitjà de transport més habitual. El jugador havia confiat en un amic íntim,  Ara Zobayan, perquè fos el pilot del seu helicòpter personal. 

L'antic jugador franquícia de Los Ángeles Lakers explicava l'any 2018 perquè estava fart que el trànsit de la ciutat californiana li trastoqués la seva vida familiar. «Em perdia una obra escolar perquè estava paralitzat en el trànsit, i això va començar a ser pitjor», deia sobre la seva decisió.  

El jugador va arribar un moment on era l'única solució per poder compaginar la seva vida familiar i laboral: «Vaig haver de trobar la forma amb la qual pogués entrenar i centrar-me en la feina, però no cedir el meu temps de família, així que vaig començar a investigar sobre helicòpters».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari