Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Kobe Bryant

Un tuit va predir el 2012 que Kobe Bryant moriria en un accident d'helicòpter

Alguns el defineixen com un vident i són ja moltes les preguntes que ha rebut per saber si la seva intuició és real

Molts creuen que el destí està escrit i que tot el que passa a la vida té una raó i estava predestinat que fos així. Més enllà de les opinions personals i espirituals de cadascú, el cert és que hi ha casualitats que no deixen indiferent a ningú.

Després que arribés la terrible notícia de la mort de l'exjugador de l'NBA, Kobe Bryant, en un accident d'helicòpter, ara arriba una predicció que ha deixat a tothom gelat. I és que el compte de Twitter@dotNoso va escriure l'any 2012 un tuit en el qual afirmava que el jugador de bàsquet moriria en un accident d'helicòpter. 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

El defineixen com un vident

Ara, que la seva predicció s'ha complert, molts el defineixen com un vident i són ja diverses les preguntes que ha rebut per saber si la seva intuició és real, o només ha estat fruit d'una fatal coincidència. Sigui com sigui, l'únic que se sap amb certesa és que el mític jugador ha deixat el món del bàsquet commocionant i han estat moltíssimes persones les quals han volgut mostrar a través de les xarxes socials la seva llàstima pel succeït.

Cal recordar que l'exjugador viatjava juntament amb vuit persones més a veure el partit de bàsquet que disputava la seva filla Gianna, de 13 anys, a les 12.00 hores i havien decidit agafar l'helicòpter per evitar les retencions i cues que es formen a la ciutat a aquelles hores. Amb ell, viatjaven la seva filla Gianna, l'entrenadora de l'equip Christina Mauser, l'entrenador de beisbol John Altobelli, juntament amb la seva dona Keri i la seva filla Alissa — que jugava amb Gianna a l'equip—, dues persones més de qui encara es desconeix la identitat i el pilot.

El clima, el possible motiu de l'accident

Tots ells van morir a l'acte. Tot i que la investigació encara trigarà diversos mesos en esclarir que és exactament el que va passar, les autoritats americanes han explicat que creuen que el principal causant de l'accident va ser el clima. Aquell matí hi havia una boira molt forta que impedia veure-hi correctament.

També et poden interessar...