Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Publica la conversa d'una amiga amb el seu nòvio i revoluciona les xarxes

La conversa ja té més de 100.000 m'agrada

A Twitter s’acostumen a compartir diversitat d’imatges, reflexions i 'memes', però també es comparteixen converses per tal de treure un somriure o fer obrir els ulls davant un problema. Això és el que ha fet una usuària de Twitter.

Va publicar una captura de pantalla

La usuària @Lil_blanch va compartir una conversa que va tenir amb una amiga seva després que aquesta li enviés una captura de pantalla de la conversa que acabava de tenir amb el seu xicot. Això ha revolucionat les xarxes socials.

En aquesta conversa podem veure com el xicot li contesta a la noia d’una forma distant i enfadada  preguntant-li què li passa, al que ella li respon que necessitava parlar amb algú. La conversa va per un camí gens agradable, ja que ell li recrimina que sempre està malament però que en un moment li truca.

La noia, coneixent el seu xicot, sap que està jugant a un videojoc i malgrat ella necessitar tenir la necessitat de parlar, ell no es mostra receptiu per fer-ho. Aquesta conversa deixa a la noia pitjor del que estava i  li passa una captura de pantalla a la seva amiga confessant-li:  «Quan fa coses així em fot molt».

La conversa a Twitter

Davant d’això, la seva amiga li pregunta que com pot estar amb un noi així i com té la voluntat d’aguantar-ho.  La resposta de la noia és que fa un any de relació i que tres baralles sense sentit no és un motiu per trencar. Una resposta que no agrada a la seva amiga, que li sentència: «No és una ximpleria, és una actitud de merda. Si la teva nòvia està malament deixes el que estàs fent i com a mínim li agafes el telèfon».

És arran de la conversa que tenen les dues noies que la usuària de Twitter decideix fer un tuit penjant les dues captures i explicar el perquè. Aquest tuit no triga a cridar l’atenció de la gent i comença a difondre’s. Unes hores més tard, la mateixa noia publica un parell de tuits creant un curt fil de Twitter i agraeix les opinions que ha rebut per part de la gent, ja que han ajudat a obrir-li els ulls a la seva amiga i a fer un canvi en el seu estat sentimental.