Imatge d'un establiment dels restaurants Viena

Viena elimina dels seus restaurants un dels seus millors productes

El canvi es deu a un canvi substancial en la producció

Els restaurants Viena són famosos arreu Catalunya i és molt difícil trobar una ciutat al territori que no disposi d'un dels seus locals. Dels seus productes més coneguts els que més destaquen són, evidentment, el frànkfurt Viena de bacó i formatge emmental, el Cevapcice de picat de vedella, ceba i emmental també o els croissants petits que en alguns establiments regalen a l'esmorzar que ofereix la cadena. Doncs bé, avui, l'empresa ha informat que una de les seves joies més estimades pels clients ja no estarà a la seva carta.

Es tracta dels mini croissants banyats amb sucre líquid. Així, ja no n'hi haurà més en cap dels 30 restaurants que Viena té a tot Catalunya i Andorra. L'oferta, però, per tal de suplir aquesta manca tan trista, augmentarà amb altres productes. Tal com han explicat fonts de la cadena a 'El Caso', el canvi de funcionament dels restaurants ja no permetrà garantir la producció dels croissants, ja que es fermentaven als mateixos restaurants i es fornejaven de la mateixa manera. Així mateix, com que ja no es faran els productes al lloc, els croissants i, probablement més endavant, altres productes ja no podran vendre's.

Podrien produir-se més canvis en l'oferta

Ara bé, els croissants que sí que estan i estaran als restaurants Viena són els grans. Cal dir que, malgrat que no són els mateixos que els tan demandats mini, són d'alta qualitat. La cadena, així, demostra la transparència i la responsabilitat social corporativa exigida sense amagar la gran crisi que pateix la indústria i els restaurants per culpa de l'epidèmia mundial de la Covid-19. Caldrà veure, tanmateix, tal com mencionem anteriorment, quins canvis més podrà ocasionar aquesta remodelació en la producció de Viena.