Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gent de festa ballant

Vila-seca recupera la FiM pel 2021

La fira de música emergent i familiar tornarà a Vila-seca els dies 7, 8 i 9 de maig
Pla general d'un concert durant una de les edicions passades de la Fira de Música al Carrer (FiM) de Vila-seca.
La FiM se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de maig del 2021 | FiM

Els canvis en els hàbits del consum cultural i musical afegit a les conseqüències provocades per la pandèmia de la Covid-19 en la cultura, obliguen els diferents agents implicats en el sector a cooperar i treballar de forma estratègica.

En aquest sentit, és voluntat de l'Ajuntament de Vila-seca  que la recuperació d'un punt de trobada professional com la FiM Vila-seca sigui una eina al servei del sector cultural.

Després de cinc anys, el festival retorna en la seva 17a edició, els dies 7, 8 i 9 de maig de l'any vinent. En aquesta edició, la FiM obre convocatòria adreçada a grups emergents en l'àmbit de les músiques modernes i a companyies i espectacles de música familiar.

Martí Marfà, nou director artístic de la FiM, serà l'encarregat de la selecció dels projectes musicals i del disseny de l'activitat professional.

L'Ajuntament de Vila-seca, principal organitzador de la fira, pretén fer de la  FiM  l'esdeveniment de referència de la música emergent i familiar dels territoris  Catalunya, Balears i País Valencià tant per a professionals  i  artistes com per a ciutadans del Camp de Tarragona.

El període d'inscripció de propostes va començar el 3 de desembre, i s'estendrà fins al pròxim 3 de febrer. Els projectes musicals es poden presentar, a través del web — www.fim.cat —, on també hi ha totes les indicacions d'inscripció artística.

Totes les novetats de la nova etapa de la  FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca es podran consultar al web oficial i als perfils d'Instagram, Twitter i Facebook del festival.