Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una persona amb un telèfon mòbil i el logotip de Vodafone

El motiu que empeny molts usuaris a decantar-se per Vodafone, i no és el preu

Vodafone compta amb un servei especial que la resta d'operadors no ofereixen als seus clients

Vodafone és un dels operadors de telefonia més competitius a Espanya. És cert que hi ha altres propostes per triar. De vegades, aquestes opcions es poden diferenciar per petits detalls.

Tot i això, qüestions que poden passar desapercebudes per a la majoria, fan que el client es decanti per una o altra opció. És el cas per exemple del roaming als Estats Units presentat per Vodafone. De fet, és una de les poques companyies que l'inclou com si fos un país comunitari.

Això permet que els usuaris puguin fer ús del mòbil a terres nord-americanes, sense necessitat de preocupacions. Això no pot dir la resta d'operadors.

Muntatge de mans d'una persona amb un mòbil i una rodona amb molts bitllets variats d'euro
Podràs fer ús del mòbil als Estats Units sense preocupar-te de possibles despeses inesperades | Getty Images, Pexels

Vodafone té l'eina perfecta per acontentar els usuaris

Vodafone sap quina és la millor promoció per tenir contents els seus clients. En el cas dels que viatgen amb regularitat als Estats Units, possiblement això els farà decantar-se per aquesta companyia.

Altres companyies cobren 6,05 euros per cada 500 megues consumits de dades, com passa amb O2. Per tant, la factura es podria disparar sense que ens n'adonéssim.

Amb Vodafone, tot apareix recollit a la tarifa. Això redueix les possibilitats de tenir sorpreses desagradables en el rebut a la tornada del desplaçament. La firma britànica considera els Estats Units com una destinació europea, per la qual cosa el roaming està inclòs amb els mateixos límits que un altre territori de la UE.

Un home parla pel mòbil davant de l'ordinador, i al cercle, el logotip de Vodafone
Vodafone ho posa fàcil als seus clients que viatgin a l'estranger | Syda Productions, Vodafone

Vodafone deixa clares les condicions de la tarifa

Vodafone compta amb tarifes de dades il·limitats al nostre país. Tot i això, fora de les nostres fronteres hi ha uns límits que hem de conèixer. Per això és necessari escollir una opció que s'ajusti al que necessitem.

  • Tarifa yu Mòbil Inicial: Es presenta amb 30 GB de dades a Espanya i la mateixa quantitat en roaming. Costa 15 euros al mes.
  • Tarifa yu Mòbil: Ofereix 50 GB de dades a Espanya i en roaming. El cost és de 17 euros mensuals.
  • Tarifa Il·limitada Bàsica: Dades il·limitats a Espanya i 30 GB en roaming. Superat aquest límit, el cost és de 1,88 euros per cada GB addicional. La despesa mensual és de 28,10 euros.
  • Tarifa Mòbil Il·limitada Max: Compta amb dades il·limitats a Espanya i 40 GB en roaming. Superat aquest límit, el cost és de 1,88 euros per cada GB addicional. El desemborsament és de 37,10 euros mensuals.

El roaming és un motiu de pes perquè molts usuaris es decantin per Vodafone. La possibilitat de fer servir el mòbil sense costos addicionals és un avantatge significatiu, especialment per als que viatgen amb freqüència.