Florentino parlant pel teléfon

Vol marxar ja: Nova guerra entre Laporta i Florentino a la vista

Erling Haaland té un pacte verbal amb el Borussia Dortmund: han de deixar-lo sortir a l'estiu de 2022 i Barça i Madrid estan a l'aguait.

Haaland vol sortir ja. No està disposat ni a escoltar les ofertes del Borussia Dortmund perquè es quedi. Doncs el noruec no vol sentir parlar de gàbies d'or. Vol ser lliure i fitxar per un gegant del futbol mundial. És aquí on entren en escena el Reial Madrid i FC Barcelona: clubs disposats a lliurar una guerra sense quarter per portar-se el crac. De fet, Mino Raiola, representant d'Haaland, ja està escoltant ofertes de cara a l'estiu que ve.

I atenció. L'operació pot ser més fàcil gràcies a un pacte verbal que Raiola i el Borussia van fer el desembre de 2019. L'agent i el club germànic van acordar quan el futbolista va fitxar pels de Dortmund que aquests facilitarien la sortida del 'killer l'estiu de 2022. Queda tot dit. 

Amb Haaland obstinat a marxar de la Bundesliga ('AS' assegura que no vol renovar amb el Borussia), a Madrid i Barcelona ja es freguen les mans. Malgrat això, el preu que demanen a Dortmund és prohibitiu: 200 milions d'euros.

Haaland persegueix una pilota amb la samarreta de l'FC Barcelona
Erling Haaland, un caramel desitjable per a Barça i Madrid | GTRES
 

Haaland ... Entre Barça i Madrid?

És la gran pregunta. Haaland és el gran somni humit de Laporta, si; però a Madrid també el tenen mirat. Si bé és cert que a Chamartín es prioritza la incorporació de Mbappé, també han preguntat ja per Haaland.

A Barcelona, en canvi, el seu nom fa temps que està marcat en vermell a l'agenda de Joan Laporta. De fet, just abans de ser president del FC Barcelona, Laporta va sorprendre a tothom reunint-se amb Mino Raiola. Laporta va mostrar les seves cartes i va mostrar que la seva prioritat era Erling Haaland.

 

L'estiu, doncs, es preveu mogut entre el Barça i el Madrid. Però el gran problema està a la caixa. El FC Barcelona només tenen teranyines a la caixa i al Bernabéu pretenen fer la resta per Mbappé. Perquè sí, el francès podria arribar 'gratis' a Madrid, però al club blanc haurien de fer front a una escandalosa prima de fitxatge per compensació.

Haurem d'esperar a pròxims esdeveniments. I és que de moment tot és fum i el principal protagonista, Haaland, no s'ha pronunciat encara.

City i PSG, també a l'aguait d'Haaland

Els xeics, dominadors del nou futbol, són les principals amenaces dels clubs espanyols. Si bé Barça i Madrid mantenen el deixant d'històrics, Manchester City i Paris Sain Germain (PSG) tenen diners per avorrir. De fet, l'estiu passat els dos clubs ja van llançar diferents ofensives per agafar a Haaland.

El Borussia Dortmund es va mostrar impassible. Malgrat que el valor de mercat del noruec és de 130 milions d'euros, a Alemanya el taxen en 200. I sembla que no volen deixar-lo marxar per menys.

Es tracta d'una qüestió estratègica, ja que el Borussia Dortmund pretén fer beneficis històrics amb la seva venda. El van fitxar el 2019 per tan sols 20 milions d'euros i dos anys després el futbolista ha arribat a límits inimaginables.

Per això mateix, a la Bundesliga saben que poden fer caixa i fixen un preu desorbitat pel futbolista, de 21 anys. De fet, són diverses les fonts pròximes al futbolista que ja han revelat que el Borussia Dortmund s'asseuria a parlar del seu traspàs a partir dels 150 milions d'euros.

Però la pregunta és... Estan el Barça i el Madrid per pagar aquestes quantitats?