Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Santiago Abascal durant l'acte d'inici de campanya a l'Hospitalet el 31 d'octubre

Vox: «L'Espanya silenciada s'ha posat dempeus»

El partit d'ultradretà tindrà més força per portar al Constitucional «totes les lleis contràries a la nació i a la unitat»

Santiago Abascal durant l'acte d'inici de campanya a l'Hospitalet el 31 d'octubre
Vox: «l'Espanya silenciada s'ha posat dempeus» | Cedida

L'eurodiputat de Vox, Jorge Buxadé, assegura que els resultats, que a hores d'ara donen a la formació 53 diputats demostren que «l'Espanya silenciada» a la que «representen» s'ha «posat dempeus» i alerta que  tindran més força per portar al Constitucional «totes les lleis contràries a la nació i a la unitat». «Tindrà molta feina», ha dit.

Buxadé ha afirmat en una roda de premsa a Madrid que hi havia  una «demanda social» perquè«milions d'espanyols» no se sentien «representats pels partits tradicionals». «L'Espanya oblidada, a la que ningú feia cas», ha dit. En aquest sentit, ha dit que no es quedaran amb «49 ni 50 diputats» sinó que el que busquen és representar «el sentit autèntic d'una nació que es posa dempeus».

La ultradreta europea felicita Vox

 Els líders dels partits d'ultradreta europeus han felicitat Vox pels resultats de les eleccions del 10-N. El líder de la Lliga, Matteo Salvini, del Front Nacional, Marine Le Pen, i el del Partit per la Llibertat, Geert Wilders, han celebrat «progressió» de Vox en les urnes. «El que volem tant a Itàlia com a Espanya és viure tranquils a casa nostra», ha dit Salvini en un tuit. També a través d'una piulada, Le Pen ha celebrat la «progressió fulgurant» del partit, mentre que Wilders s'ha limitat a dir «felicitats» a Vox.

També et pot interessar...